R5 5600 ID-Cooling SE 214-XT ile Cyberpunk 2077 oynarken 88 derece oluyor

İd cooling in radyatör fanlarını doğru taktı mı?
Önden arka , o kadar zor değil biraz uğraşınca olur.
Ben custom sıvı soğutmalı PC kullanıyorum yaparken sinir seyrederken rahatlıyorum.

IMG20230401105551.jpg

Böyleydi
IMG20230404165244.jpg
IMG20230404165244.jpg

Böyleye döndük. Daha da tam manasıyla toplamadım birkaç malzemem eksik onları bekliyorum .

Son düzenleme:
Ben custom sıvı soğutmalı PC kullanıyorum yaparken sinir seyrederken rahatlıyorum.
Sana şöyle söyliyim abi bir elimde telefon izliyorum bir elimde tornavida ile vidaları sıkıyorum. Aynı ayna gittim. Bu işler yetenek işimi yoksa bu adam bana arızalı ürün mü sattı bilmiyorum. Gözüne far çakılmış tavşan gibiyim.

Eki Görüntüle 1731281
Böyleydi
Eki Görüntüle 1731282Eki Görüntüle 1731282
Böyleye döndük. Daha da tam manasıyla toplamadım birkaç malzemem eksik onları bekliyorum .
Aynısının farklısı id cooling ve gigabte 240, 280mm kullandım.
Benim sistem de bu hocam

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    262 KB · Görüntüleme: 45
İd cooling in 240 mm Ekran kartı sıvı soğutmasını gigabte nin cpu için 3600x , 3900x ve 5900x için gigabyte auros 240 mm ve 280 mm kullandım. Farklı bağlantı yerleri mevcut bazısı CPU bazısı pump fan bazısı sys fan bazısı ise hem CPU fan hem anakart altında ki USB girişi ile yazılımı ile çalışır.

Anladım yerlerini değiştirdin mi ?.

Temperli cam açıkken sıcaklıklar kaç, kapalı iken kaç.

Çift fanlı olan model değil belki de tek fan yetmiyor olabilir .

Sen devirdaim i bağlantısını CPU fan a bağladın , ondan öyle pwm sinyali gönderen pump fan yada sistem fan olması lazım ( ama bunlar fan için değil pompa için ordan aldığı pwm sinyaline göre hem pompa hem fanlar sıcaklık seviyesi yükselir yada düşer, bios daki ayar pwm ve otomatik tikli olacak ) .

Arkadaşın kullandığı soğutucu "kule tipi" hocam. Kafasını fazlasıyla karıştırmışsınız istemeden de olsa. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı