Çözüldü R5 5600 işlemci 75 derecede çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
1.3 ayarlamıştım bende. Kaç yapmamı önerirsiniz bir işe yaramadı bu ayarda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum farklı bir işlemci ama hocanın girdiği menünün resmini atarsan bulmana yardımcı olabilirim.

1.3 ayarlamıştım bende. Kaç yapmamı önerirsiniz bir işe yaramadı bu ayarda.

Bir şey demek yanlış olur, bu dediğini deneme yanılma ile bulmalısın. Voltaj değerlerini ufak ufak düşererek test etmelisin sistemi. 1.28, 1.25 ve 1.2 gibi.

Son düzenleme:

Benim anakartta TDP ayarı yok dostum.

Benim anakartta TDP ayarı yok dostum.

A serisi chipset olduğu için overclock kapalı o yüzden yapamıyor olabilirsin undervolt öğrenmen lazım sanırım yeni konu oluştur illaki bilenler olur.

A serisi chipset olduğu için overclock kapalı o yüzden yapamıyor olabilirsin undervolt öğrenmen lazım sanırım yeni konu oluştur illaki bilenler olur.

1275 Volta düşürdüm bir de böyle deneyeceğim.

Çok fazla düşürme ama işlemciyi bozabilirsin arkadaşın önerdiği ayarları dene o kullanıyormuş deneme yanılma o olay biraz.

Sanırım bu cızırtı sesi SSD'den değil de ekran kartından geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…