JLBurk
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, geçen gün Ryzen 5 5600 işlemcisini aldım ve anakarta montajını yaptım. Bilgisayarımın Power tuşunu bastıktan sonra Windows ekranından sonra tekrar reset atarak kapandığını gördüm. Ama BIOS ve Windows güvenli moda girebiliyordum. Bende çareyi format atarak denedim. Başlangıçta her şey tamamdı, Windows'a girmiştim ama ekran kartımın sürücüsünü güncelleme yaptıktan sonra tekrardan aynı dediğim olay oldu ve PC kapandı. Şimdi sayın forum sakinleri size yaptığım işlemleri anlatacağım.
1 - Eski işlemcimi (Ryzen 5 1600) takarak tekrardan denedim, sıkıntısız çalıştı. PC driverlarını da kurdum yani. Bu diğer parçalarda herhangi bir sıkıntı yok gösteriyor.
2 - Eski ekran kartımı takarak Ryzen 5600 taktım yine açılmadı.
3 - Anakart (MSI B450M-A Pro Max) BIOS'um son güncel sürümde. Hatta görüyor işlemciyi ama yine de bir sürüm daha deneyeceğim. Belki ondandır.
Şimdi sayın dostlarım, ben işlemcimin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Veya indirmem ya da yapmam gereken bir şey var mıdır? Yorumlarınız ve yardımlarınızı beklemekteyim şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
1 - Eski işlemcimi (Ryzen 5 1600) takarak tekrardan denedim, sıkıntısız çalıştı. PC driverlarını da kurdum yani. Bu diğer parçalarda herhangi bir sıkıntı yok gösteriyor.
2 - Eski ekran kartımı takarak Ryzen 5600 taktım yine açılmadı.
3 - Anakart (MSI B450M-A Pro Max) BIOS'um son güncel sürümde. Hatta görüyor işlemciyi ama yine de bir sürüm daha deneyeceğim. Belki ondandır.
Şimdi sayın dostlarım, ben işlemcimin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım? Veya indirmem ya da yapmam gereken bir şey var mıdır? Yorumlarınız ve yardımlarınızı beklemekteyim şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
Son düzenleyen: Moderatör: