Kışın ortasında 80'in altını görmedim ben oyunlarda. Kullanmayanlar bence çok emin olmasın. Zibilyon tane stok fanlı 5600 ısınma konusu verebilirim burada.
Selam. Uzun uzun araştırmalarımın sonunda 1660 Ti ekran kartlı sistemim için B550 anakart ve Ryzen 5 5600 işlemci almaya karar verdim. Biraz araştırma yaptığımda R5 5600'ün stok fanı yetersiz, ekstra soğutma alın vs. şeyler gördüm. Stok fanı yeterli midir? Performanstan kayıp vermemek için işlemcimin soğuk çalışmasını istiyorum. Eğer yetersiz ise nasıl bir soğutma almam gerekiyor? Sıvı soğutma şart mı? (sistemimi tamamen oyun oynamak için kullanacağım.)
Ek olarak: Bu anakart ve işlemcim ekran kartım ile uyumlu çalışır değil mi? En ufak bir darboğaz vs. olmaz değil mi?
Ryzen 5500 için ne tavsiye edersiniz ? Yük altında 74 derece görüyor. Normal midir sıcaklık ?Kasadan kasaya değişir ama bir kule tipi alınmalı bence.
Bu iş görür. Bütçe çıkmazsa;![]()
DeepCool AG400 BK ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AG400 BK ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AG400 BK ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.458,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ID-COOLING SE-903-XT RGB İntel/Amd Uyumlu PWM 92mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-903-XT RGB İntel/Amd Uyumlu PWM 92mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
214 XT yeterli.Ryzen 5500 için ne tavsiye edersiniz ? Yük altında 74 derece görüyor. Normal midir sıcaklık ?
Normal. İlla bir şey alacaksanız, tavsiyelerim aynıdır 5600 ile.Ryzen 5500 için ne tavsiye edersiniz ? Yük altında 74 derece görüyor. Normal midir sıcaklık ?
Bu ikisi ile hiçbir sıkıntı yaşamadan soğuk soğuk oynarım değil mi?Kasadan kasaya değişir ama bir kule tipi alınmalı bence.
Bu iş görür. Bütçe çıkmazsa;![]()
DeepCool AG400 BK ARGB İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AG400 BK ARGB İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AG400 BK ARGB İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.458,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ID-COOLING SE-903-XT RGB İntel/Amd Uyumlu PWM 92mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-903-XT RGB İntel/Amd Uyumlu PWM 92mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Aynen.Bu ikisi ile hiçbir sıkıntı yaşamadan soğuk soğuk oynarım değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.