R5 5600 işlemci yükseltmesi sonrası sistem açılmıyor

Arda1771

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bugün yeni işlemciye geçtim, Ryzen 5 5600. PC ilk taktığımda açıldı ama şimdi açılmıyor ve CPU ışığı yanıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI B450A Pro
Ryzen 5 5600
2x8 GB RAM
Bir de sadece görüntü vermesi için eski bir ekran kartı.

Yeni işlemci ile hiç görüntü alabildiniz mi? BIOS güncellemesi yapmanız gerekiyor gibi.

Yeni işlemci ile hiç görüntü alabildiniz mi? BIOS güncellemesi yapmanız gerekiyor gibi.

Yeni işlemciyi ilk taktığımda bir ekran geldi F1 tuşuna bastığımda açıldı (fotoğrafını koyarım alt tarafa) sadece denemek için açmıştım sonra kapattım şimdi açmaya çalışıyorum 1 saattir ve yapamıyorum

Yeni işlemciyi ilk taktığımda bir ekran geldi F1 tuşuna bastığımda açıldı (fotoğrafını koyarım alt tarafa) sadece denemek için açmıştım sonra kapattım şimdi açmaya çalışıyorum 1 saattir ve yapamıyorum.

Clear CMOS deneyin. Veya BIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın.

BIOS pilini denedim hocam da. Clear CMOS nedir?

Jbat1 yazan bir pin olmalı, PSU kapalı şekilde jbat1 pinini bir iletken yardımıyla 5-10 saniye birbirine değdirin. Ardından sistemi açmayı deneyin.

Jbat1 yazan bir pin olmalı, PSU kapalı şekilde jbat1 pinini bir iletken yardımıyla 5-10 saniye birbirine değdirin. Ardından sistemi açmayı deneyin.
Jbat yerine jcı1 var

Nerede hocam tam olarak

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-17-21-28-02-413_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    Screenshot_2024-12-17-21-28-02-413_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Geri
Yukarı