R5 5600 işlemcide hangi fan kullanılmalı?

Çift fanlı olanı alsan daha iyi olur, ikisi içinde Parolapara indirip kayıt olursan 400 TL indirim alabilirsin.

1. Thermalright derken attığın soğutucudan bahsediyorum.

2. bende aynı senin gibi bakırlara bakıyordum, Arctic Duo fan RPM'leri daha yüksek, çok fark olmasa da daha iyi soğutuyor. @bdxmrz görselini atabilir.

Benden önce 3 farklı Thermalright soğutucusu önerilmiş. Hangi modelden bahsettiğinizi ben nereden bilebilirim ki? Sonuçta hiç kimseye atılmamış mesajınız. Ortaya atılmış. Neyse daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz saygı duyarım ama ben daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Bu konuyu uzatma düşüncem yok iyi akşamlar dilerim.

Benden önce 3 farklı Thermalright soğutucusu önerilmiş. Hangi modelden bahsettiğinizi ben nereden bilebilirim ki? Sonuçta hiç kimseye atılmamış mesajınız. Ortaya atılmış. Neyse daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz saygı duyarım ama ben daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Bu konuyu uzatma düşüncem yok iyi akşamlar dilerim.

Benim de uzatma gibi bir niyetim yok, sadece bu kişisel bir şey değil. @bdxmrz zaten mesajı görürse atacak görseli, görürsün sende.

Benim de uzatma gibi bir niyetim yok, sadece bu kişisel bir şey değil. @bdxmrz zaten mesajı görürse atacak görseli, görürsün sende.

Aynı güçteler, Intel işlemcide fark değişiyor.

Hocam şimdi geziyordum 5 5600 falan bakıyordum da 5 5600'dan daha ucuza X modeli var kutulu ve fanlı adam sorunu yok falan diyor 5-10 FPS'lik bir fark olduğunu biliyorum gene bunu da aynı şekil stock fan ile kullanabiliyor muyum? 2800-3000 liraya satıyormuş.

Hocam şimdi geziyordum 5 5600 falan bakıyordum da 5 5600'dan daha ucuza X modeli var kutulu ve fanlı adam sorunu yok falan diyor 5-10 FPS'lik bir fark olduğunu biliyorum gene bunu da aynı şekil stock fan ile kullanabiliyor muyum? 2800-3000 liraya satıyormuş.

5600'den biraz daha fazla ısınıyor diye biliyorum, problem olmaz şu anlık.

Karşılaştırmalarına baktımda, 20 derece fazla ısınıyormuş aynı fiyata daha iyisini alsam daha iyi diye düşünmüştümde 5-10 FPS fark olup 20 derece fazla ısıncaksa gerek yok.

Önceki yazdığımı düzelttim yanlış anlaşılmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı