R5 5600 işlemciye ekran kartı önerisi

Bütçe
7000

Aerkazs

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Özel Eğitim Öğretmeni
Merhaba arkadaşlar, sistemimi yükseltmeye çalışıyorum. İşlemci olarak R5 5600'e geçtim. Ekran kartımı da yükseltmek istiyorum. Şu an kullandığım kart RX 5600XT. Ekran kartı için yaklaşık 7000 lira civarı ayırmayı planlıyorum. Şu bütçeye çıkarsan çok iyi performans artışı olur ya da daha iyi olur gibi öneriler için bütçemi 1000 lira kadar esnetebilirim. Güç kaynağım 12W çıkışından 552W veriyor. Yeni seri ekran kartları çıkacak beklemelisin gibi görüşlere de açığım ancak piyasaya pek güven olmadığının da farkındayım.

Bütçe yeterliyse:

Bütçe yeterliyse:

Hocam bütçede çıkabilirim, bu kartı görmüştüm fakat markadan dolayı bir kararsızlık var. Bir de 8000 TL civarına kadar 6700XT mi alsam diye bir düşüncem var. Varsa tabii ki. Ondan da çekincem güç kaynağının yetersiz gelir mi diye.

Hocam bütçede çıkabilirim, bu kartı görmüştüm fakat markadan dolayı bir kararsızlık var. Bir de 8000 TL civarına kadar 6700XT mi alsam diye bir düşüncem var. Varsa tabii ki. Ondan da çekincem güç kaynağının yetersiz gelir mi diye.
Güç kaynağı yeterli gelirde, şahsen RX 6700'ün fiyatı çok iyi olduğu için alırdım, ondan öte AMD'ye bulaşmam bile.

Bahsettiğin GameBooster modeli NVIDIA ile aynı çipset, sadece soğutucu bloğu farklı. Soğutma konusunda da kötü değil. Ben bütçemi değerlendirip bu modeli alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı