R5 5600 OC nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan xachs
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 78
  • Görüntüleme 2.132
Hocam nasıl yükselteceğim nasıl indireceğim nasıl anlayacağım bilemedim şu anda -15 de hatasız bir şekilde ilerliyor oyunda oynadım test etmek amaçlı mavi ekran da vermedi.

Throttle limit 75 girdiniz mi?

Ya 90 olması lazım ya da Auto'da.

2 saati tamamladı şu anda hata vermedi, 17 mi yapmalıyım yani?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    30,6 KB · Görüntüleme: 24
Hocam nasıl yükselteceğim nasıl indireceğim nasıl anlayacağım bilemedim şu anda -15 de hatasız bir şekilde ilerliyor oyunda oynadım test etmek amaçlı mavi ekran da vermedi.

Ya 90 olması lazım ya da Auto'da.

2 saati tamamladı şu anda hata vermedi, 17 mi yapmalıyım yani?

17 deneyebilirsiniz ama Throttle Limit 75 tavsiye ederim. Ben en iyi skoru bu şekilde alıyorum.

17 deneyebilirsiniz ama Throttle Limit 75 tavsiye ederim. Ben en iyi skoru bu şekilde alıyorum.
75 yapayım hocam sıkıntı olacağını sanmıyorum ki kolay kolay 75 derece olmuyor işlemcim 240mm sıvı soğutmam var.

Ayrıca hocam şimdi kontrol edebilir misiniz hepsini mi 17 yapayım anlayamadım?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    22,5 KB · Görüntüleme: 25
1 saat 12 dakika yani 72 dakika test edelim. Bu şekilde her çekirdek 2 kere test edilir. Daha hızlı ilerleriz.

Hocam tam da bilgisayarın başına geldiğim de 1 saat 10 dakika olmuştu. :) bu testte de bir hata gözükmüyor o zaman 19 yapıyorum.

Enteresandır ki 20 de mavi ekran vermişti şimdi 19 yapıyorum.

@AceTeq hocam 19'da da bir hata çıkmadı ama 21 de çıkacağına eminim 20 de sistem mavi ekran vermişti çünkü gerisini yarın yapsam sorun olmaz herhalde değil mi?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    22,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı