Tamamdır hocam 28 de yine mavi ekran verdi 26 deneyeceğim şimdi. Mavi ekran vermeyene kadar deneyeceğim değil mi?
Evet.
Tamamdır hocam 28 de yine mavi ekran verdi 26 deneyeceğim şimdi. Mavi ekran vermeyene kadar deneyeceğim değil mi?
Hocam 24 yaptım en son test bitti sistemde donma takılma reset gibi hiçbir şey olmadı.
Hocam 24 yaptım en son test bitti sistemde donma takılma reset gibi hiçbir şey olmadı.
Sistem şimdi stabil duruma sanırsam değil mi?
Hocam bunu daha sonra yapsam olur mu peki, illa hemen şart mı?Bu güzel, şimdi şunu indir ve 2 saat test et. Test ederken hata alırsan, Ctrlc+C ile testi durdur ve ilgili çekirdeğin ofsetini All Core yerine, Per Core yaparak düşür ve teste tekrar başla.
Uzun süre hata almadığın çekirdeklerin ofsetini, sorun yaşamadığın müddetçe 25-26-27 gibi 30'a kadar yükseltebilirsin.
Artık hiç hata almayacak duruma gelirsen, son kez testi 12 saat boyunca çalıştır.
Böylece işlemcinin etinden sütünden tam olarak faydalanırsın.
![]()
Release v0.9.6.2 · sp00n/CoreCycler
Minor bug fixed when only a single core was selected and a random test order was chosen. Also fixed a bug if no valid core to test could be selected.github.com
Run Core Cycler yönetici açarak testi başlatabilirsin.
Hocam bunu daha sonra yapsam olur mu peki, illa hemen şart mı?
Pazartesi günü senelik iznimin son onu o gün bırakırım gün boyu test eder.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Harikasınız.Şart değil, zamanın olunca yaparsın.
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama sanırım bir anormallik varŞart değil, zamanın olunca yaparsın.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Harikasınız.
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama sanırım bir anormallik var
Hanım ile birlikte oyun oynayacaktık lakin daha oyunun menüsünde mavi ekran verdi, 22 yaptım yine mavi ekran verdi şimdi 20 yaptım.
Test etmedik o yüzden olabilir bu durum. Test edene kadar all Core negative 10 verin, soun yaşamazsınız. Silikonunuz pek iyi değil gibi.
Evet hocam yine mavi ekran, düşürdüm 10'a uğraşmayacağım artık baktım yine mavi ekran çekeceğim Default'a.
Hocam 10'da da mavi ekran verdi bu oyunun 50. dakikasında bende Default'a çektim BIOS'u.İnce ayar çekeriz tek tek müsait olursanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.