1600 af Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #21 balikeat dedi: Wraith Prism ile 5600x kullananlar vardı ve yeterli geldiğini söylüyorlardı. Kasanın hava akışı iyi değildir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sormayın ya en büyük pişmanlığım pro mesh diye bir kasa aldım keşke MSI falan alsaydım fiyatları da çok yakındı .
balikeat dedi: Wraith Prism ile 5600x kullananlar vardı ve yeterli geldiğini söylüyorlardı. Kasanın hava akışı iyi değildir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Sormayın ya en büyük pişmanlığım pro mesh diye bir kasa aldım keşke MSI falan alsaydım fiyatları da çok yakındı .
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2022 #22 1600 af dedi: Sormayın ya en büyük pişmanlığım pro mesh diye bir kasa aldım keşke MSI falan alsaydım fiyatları da çok yakındı . Genişletmek için tıkla... Pro Mesh çok kötü değil de, fanları pek iyi değil. O yüzden olabilir.
1600 af dedi: Sormayın ya en büyük pişmanlığım pro mesh diye bir kasa aldım keşke MSI falan alsaydım fiyatları da çok yakındı . Genişletmek için tıkla... Pro Mesh çok kötü değil de, fanları pek iyi değil. O yüzden olabilir.
1600 af Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #23 Süleyman Yusuf dedi: Pro Mesh çok kötü değil de, fanları pek iyi değil. O yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Fanları gerçekten kötü. Hocam az önceki mesajımı güncelledim ama arka sayfada kaldı sizce böyle devam edersem işlemcim yanar mı ? Sürprizbozan: spoiler çok soru sordum biliyorum kusuruma bakmayın .
Süleyman Yusuf dedi: Pro Mesh çok kötü değil de, fanları pek iyi değil. O yüzden olabilir. Genişletmek için tıkla... Fanları gerçekten kötü. Hocam az önceki mesajımı güncelledim ama arka sayfada kaldı sizce böyle devam edersem işlemcim yanar mı ? Sürprizbozan: spoiler çok soru sordum biliyorum kusuruma bakmayın .
Süleyman Yusuf Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 4.307 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2022 #24 1600 af dedi: Fanları gerçekten kötü. Hocam az önceki mesajımı güncelledim ama arka sayfada kaldı sizce böyle devam edersem işlemcim yanar mı ? Sürprizbozan: spoiler çok soru sordum biliyorum kusuruma bakmayın . Genişletmek için tıkla... 90-100 arası olursa uzun süre kullanımda sıkıntı olur. 70-80 o kadar kötü değil. Sıkıntı olacağı sanmıyorum. Zaten işlemci çalışamadığı bir dereceye gelirse sistem kendini kapatır. O yüzden sıkıntı olmaz. Fakat dediğim gibi önemli olan uzun vadedeki ömrü o yüzden daha soğuk çalışması daha iyi.
1600 af dedi: Fanları gerçekten kötü. Hocam az önceki mesajımı güncelledim ama arka sayfada kaldı sizce böyle devam edersem işlemcim yanar mı ? Sürprizbozan: spoiler çok soru sordum biliyorum kusuruma bakmayın . Genişletmek için tıkla... 90-100 arası olursa uzun süre kullanımda sıkıntı olur. 70-80 o kadar kötü değil. Sıkıntı olacağı sanmıyorum. Zaten işlemci çalışamadığı bir dereceye gelirse sistem kendini kapatır. O yüzden sıkıntı olmaz. Fakat dediğim gibi önemli olan uzun vadedeki ömrü o yüzden daha soğuk çalışması daha iyi.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.822 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #25 1600 af dedi: böyle devam edersem işlemcim yanar mı ? Genişletmek için tıkla... İşlemci yanmaz. Maksimum çok ısındığı için kendini kapatır (100 derecede). Önceki mesajlardaki arkadaş sallıyor. Öyle birşey yok. İşlemcinin serin çalışması önemli tabii.
1600 af dedi: böyle devam edersem işlemcim yanar mı ? Genişletmek için tıkla... İşlemci yanmaz. Maksimum çok ısındığı için kendini kapatır (100 derecede). Önceki mesajlardaki arkadaş sallıyor. Öyle birşey yok. İşlemcinin serin çalışması önemli tabii.
1600 af Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #26 Sağ olun arkadaşlar vaktinizi ayırdığınız için .
Adam gregson Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 872 Çözümler 2 31 Mayıs 2022 #27 Emma Stone dedi: 5600 için değil. 5600'ün kutusunun içinden Wraith Stealth çıkıyor ve stok soğutucusu o. Genişletmek için tıkla... Hocam o anlamda demedim stok kutudan çıkan demek değil oynanmamış demek. Yani bir sıvı soğutma taksa stok olmaz.
Emma Stone dedi: 5600 için değil. 5600'ün kutusunun içinden Wraith Stealth çıkıyor ve stok soğutucusu o. Genişletmek için tıkla... Hocam o anlamda demedim stok kutudan çıkan demek değil oynanmamış demek. Yani bir sıvı soğutma taksa stok olmaz.