R5 5600 RTX 3060 Sistemde CS:GO Düşük FPS

Erenizm

Decapat
Hocalarım herkese merhaba.
Sistem:
Ekran kartı RTX 3060 12 GB.
İşlemci AMD Ryzen 5 5600.
Anakart B450M k
RAM 16 GB 8X2.
SSD 500 GB.
Böyle bir sistemde atölyede minimum 500-600 alırken Online maça girdiğimde minimum 120 oluyor ve 200-300 arası bazen gidip geliyor. YouTube'da izlediğime göre neredeyse aynı sistem olan biri benim atölyede aldığım FPS'i Online maçta alıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne denediysem olmadı oyun içi ayar denedim, kod denedim gene de olmadı yardım eder misiniz konu hakkında bilgili biri varsa, şimdiden çok teşekkür ederim.
Not: Oyunda hareket etmediğimde Online maçta FPS 500-600 olurken, hareket ettiğimde ani şekilde 150 gibi bir değere düşüyor ve oyunumu genel olarak o FPS civarlarında oynuyorum.

Biosa girip xmp açıp ram MHz lerini 3200 çekmen gerek.
2400 MHz de düşük FPS alırsın.
YouTube da xmp nasıl açılır yaz anakart markasına göre videolar vardır

Galiba sizin de benzer bir sisteminiz var, eğer deneyimlediyseniz fpsinizi paylaşabilir misiniz acaba?

Biraz geç oldu ozur dilerim yani ayni sistem hemen hemen bende de var ama FPS Max0 yapip 600 700 FPS aliyorum bazilari haritalardan falanda kayjakli oluyor veyahut depolama azaldiysa vb dede oluyor yani toplulukta falan en az 1000 aliyorum ben ama seninki niue boyle anlamadim

Bende bilmiyorum ancak bir sorun olduğu kesin, internette var olan çözümlere baktım bakabildiklerimi uyguladım ancak pek bir şey değişmedi, belki bulabilirim ancak bilemiyorum, sağ olun FPS değerlerinizi paylaştığınız için.

Hocam anakart hariç aynı sistem bende de var ve videodaki gibi performans alıyorum. CS dışında herhangi bir oyun denediniz mi? GeForce Experience belki sorununuzu çözebilir

Hocam anakart hariç aynı sistem bende de var ve videodaki gibi performans alıyorum. CS dışında herhangi bir oyun denediniz mi? GeForce Experience belki sorununuzu çözebilir

Kusura bakmayın hocam 2 gün sonra gördüm, evet hocam başka oyun denedim RDR2 de 60-65 hatta 70 FPS almam gerekirken 40-45 FPS alıyordum, sorunun çözümünü hala arıyorum, sürücülerim da güncel BIOS'um da, GeForce Experience'tan baktım. Hala araştırıyorum belki bulabilirim, sağ olun hocam.
Hocam sistemi hazır sistem almıştım, msinfodan baktığıma göre her şeyi tam ve doğru hazır sisteme göre, ekran kartını kendim takmıştım hazır sistem olduğundan dolayı onu takılmamış yolluyorlar, acaba eksik birşeyini takmamış olabilir miyim? Böyle bir şey olabilir mi?

Alakasız olur belki ama yüksek performans moduna al güç ve uyku ayarlarından ve sanal bellek oluştur bende bazen böyle sorunlar yaşıyorum böyle çözüyorum.

Bir de başlatma seçeneklerine -high yaz işlemcinin öncelik değerini oyuna ver.

hocam sanal bellek oluştur derken? anlamadım orayı tam.
hocam kodlar yazılı zaten oyun için.

Bu değerler normal mi acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-02-16 165731.png
    5,2 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…