R5 5600 RTX 3060 Ti bilgisayar açıldıktan sonra donuyor

namelora

Centipat
Daha fazla  
RAM
8,8,8 XPG 3200MHZ
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG EVO 500GB , KİNGSTONE 1TB
Ekran kartı
3060ti 8gb
Anakart
ASUS B550M-A CSM
İşlemci
R5 5600
Bilgisayarımı açtığımda başlarda bir şey olmuyor fakat ileriki vakitlerde oyunda veya masaüstünde fareyi sağ sol oynatırken kesik kesik donmalar yaşıyorum ve bunu devam ettirirsem bilgisayar siyah ekrana geçiyor, ses kesik kesik gelmeye devam ediyor.
RAM'lerde sorun olduğunu düşündüm tek tek denedim anlamadım. Ek bilgi olarak da önceden buna benzer olay yaşadım Windows doğru yüklenemedi hatası almıştım ve format atmadan Windows 11 kurdum ardından hiç sorun olmadı.

• 3060 Ti.
  • R5 5600.
  • 24 GB RAM.

Evet hocam Rufus ile boot edip atıyorsunuz formatı değil mi?

Hocam Rufus falan anlamıyorum bilgim yok format etmedim daha önce hiç.

Hocam garip gelecek ama masanın alt bölmesinde bilgisayarım duruyor masaya az bir şey vurunca aynı şekil ekran donuyor bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum.

Hocam Rufus falan anlamıyorum bilgim yok format etmedim daha önce hiç.

Hocam garip gelecek ama masanın alt bölmesinde bilgisayarım duruyor masaya az bir şey vurunca aynı şekil ekran donuyor bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum.

Hocam bilgisayarın kabloları tam takılı mı sabit değilse sabitleyin.

Hocam video linki atıyorum masa olayı için :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ardından kendini yeniden başlatıyor.
Tabii vurmadan da aynı sorun yaşanıyor amaç sorunun neden kaynaklandığını öğrenmek RAM diye düşüyorum 2 RAM'i çıkardım tek RAM ile biraz test edeceğim.

Hocam video linki atıyorum masa olayı için :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ardından kendini yeniden başlatıyor.
Tabii vurmadan da aynı sorun yaşanıyor amaç sorunun neden kaynaklandığını öğrenmek RAM diye düşüyorum 2 RAM'i çıkardım tek RAM ile biraz test edeceğim.

Hocam RAM'den olduğunu hiç sanmıyorum ama yine de bir deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı