Hocam GameGaraj markası güvenilir. Şu anda kullandığınız forumun sahipleri bile onlardan sistem toplayıp videolarını çekip satmalarına bir nebzede olsun katkıda bulunmuşlardır. Sorunuza gelirsek ben hazır sistem önerebilirim, toplamalarda aman aman bir bilgiye sahip değilim. Bu konuyu @messinicocugu yanıtlayabilir.
Tavsiyeye açığım hocam ama ekran kartına işlemciye yüklenip diğerlerini dandik almak istemiyorum ve GameGaraj inanın hiç içime sinmiyor oradan almak istemiyorum.
INNO 3D dandik marka değil. Ve diğer markalarda sadece anakart hariç.
Hocam INNO 3D'nin satışını bulmak bile zor YouTube'da da incelemesi yok.
Eki Görüntüle 1371300INNO3D ekran kartları alınır mı?
Selam arkadaşlar INNO3D markası ile ilgili bilgisi olan ya da daha önce kullanan arkadaşlar bu markanın 1050 Ti kartını almak istiyorum. Sorularımı kısaca özetlemem gerekirse. INNO3D neden daha ucuz. Bu marka güvenilir mi? Cevap verebilecek arkadaşlar şimdiden sağ olun var olun...www.technopat.net
ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı
TUF Gaming GeForce RTX™ 3070 Ti daha sağlam güç ve soğutma için tamamen baştan tasarlandı. Tamamen metalden üretilen ön kapakta dayanıklı çift rulmanlı yapıya sahip eksen teknolojili güçlü fanlar…www.gaming.gen.tr AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com GIGABYTE B450M S2H AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, D-SUB, DVI-D, HDMI microATX Anakart - inventus
GIGABYTE B450M S2H AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, D-SUB, DVI-D, HDMI microATX Anakartinventus.com.tr Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial Ballistix 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 BL2K8G32C16U4B Ram özelliklerini incele, 3.508,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com 23900TL tutuyor.Western Digital 500 GB SN750 WDBRPG5000ANC M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Western Digital 500 GB SN750 WDBRPG5000ANC M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam soğutması sıkıntılı ve dediğim gibi çok piyasası yok TR'de güvenemedim hocam hazır sistemlerde buna göre çok pahalı karşıma hazır uygun bir sistem çıkmadıkça toplamayı deneyeceğim sistem tavsiyesi iyi olur başka ama.
Hocam 3070 Ti fazla geliyor ve anakart çok dandik geldi biraz 3070.
Li sistem önerebilir misiniz anakartı güzel önerebilir misiniz?
Anakart dandik değil aslında hocam 5600x'e bile yeten bir anakart ama 3070'e düşürürsen illa bunları alabilirsin:Hocam soğutması sıkıntılı ve dediğim gibi çok piyasası yok TR'de güvenemedim hocam hazır sistemlerde buna göre çok pahalı karşıma hazır uygun bir sistem çıkmadıkça toplamayı deneyeceğim sistem tavsiyesi iyi olur başka ama.
Hocam 3070 Ti fazla geliyor ve anakart çok dandik geldi biraz 3070.
Li sistem önerebilir misiniz anakartı güzel önerebilir misiniz?
Hocam INNO ekran kartlarına bulaşma.
Hocam piyasanın çok altında ve ekran kartı sadece GameGaraj'da var sıkıntı çıkacağını düşündüğümden istemiyorum toplama olarak aynıya gelecekse tavsiyede bulunabilir misiniz çünkü ben her bileşeni dengeli seçtiğimde 23 k ya geliyor 3060 Ti'lı sistem 3070'li toplayabilir misiniz?
Nedenmiş o?
Hocam kusura bakmayın ama siz kafanıza koymuşsunuz GameGaraj'dan almamaya sizin seçiminiz bildiğim kadarıyla onlar yurt dışından parça aldıkları için sistemler ucuz oluyor.