R5 5600 - RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

Tavsiyeye açığım hocam ama ekran kartına işlemciye yüklenip diğerlerini dandik almak istemiyorum ve GameGaraj inanın hiç içime sinmiyor oradan almak istemiyorum.

Tavsiyeye açığım hocam ama ekran kartına işlemciye yüklenip diğerlerini dandik almak istemiyorum ve GameGaraj inanın hiç içime sinmiyor oradan almak istemiyorum.

İnno 3D dandik marka değil. Ve diğer markalarda sadece anakart hariç.

Hocam INNO 3D'nin satışını bulmak bile zor YouTube'da da incelemesi yok.

Son düzenleme:
23900TL tutuyor.

Hocam soğutması sıkıntılı ve dediğim gibi çok piyasası yok TR'de güvenemedim hocam hazır sistemlerde buna göre çok pahalı karşıma hazır uygun bir sistem çıkmadıkça toplamayı deneyeceğim sistem tavsiyesi iyi olur başka ama.

Hocam 3070 Ti fazla geliyor ve anakart çok dandik geldi biraz 3070.
Li sistem önerebilir misiniz anakartı güzel önerebilir misiniz?

Son düzenleme:

İnno 3D dandik bir marka değil.

@messinicocugu

Anakart dandik değil aslında hocam 5600x'e bile yeten bir anakart ama 3070'e düşürürsen illa bunları alabilirsin:

Hocam INNO ekran kartlarına bulaşma.

Nedenmiş o?

Hocam kusura bakmayın ama siz kafanıza koymuşsunuz GameGaraj'dan almamaya sizin seçiminiz bildiğim kadarıyla onlar yurt dışından parça aldıkları için sistemler ucuz oluyor.

Nedenmiş o?

Hocam kusura bakmayın ama siz kafanıza koymuşsunuz GameGaraj'dan almamaya sizin seçiminiz bildiğim kadarıyla onlar yurt dışından parça aldıkları için sistemler ucuz oluyor.

Konu GameGaraj değil hocam ben daha önce bu ekran kartını kullandım başım ağrıdı çok sadece yaşadığım durumu dile getiriyorum. GameGaraj'dan alsın ASUS alsın kafası rahat olsun
ASUS ile aynı diyenden şüphe duyarım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…