R5 5600 - RTX 3060 Ti sistem alınır mı?

Konu GameGaraj değil hocam ben daha önce bu ekran kartını kullandım başım ağrıdı çok sadece yaşadığım durumu dile getiriyorum. GameGaraj'dan alsın ASUS alsın kafası rahat olsun.
ASUS ile aynı diyenden şüphe duyarım ben.

Tabii ki ASUS ile aynı değil ayrıca ne gibi sorun yaşadınız? her parçanın 2 yıl garantisi var.

Tabii ki ASUS ile aynı değil ayrıca ne gibi sorun yaşadınız? Her parçanın 2 yıl garantisi var.

Hocam GameGaraj'daki sistem ekran kartının sadece INNO3D Twin modelinin incelemesini bulabilirseniz atabilir misiniz GameGaraj dışında o model çıkmıyor bile Türkiye'de bir sitede o yüzfen güvenilmiyor ucuza gelmesi tabii ki iyi ama insanın içinse sinmesi gerekiyor.

Yok hocam alacağım zaten onu çok geçmeden ama 5600'ün stock fanı oldukça yeterliymiş belli süre götürür beni ona ekstra harcamak istemiyorum şu an parçalara odaklanmak istiyorum.

Yok götürmüyor ben aktif olarak CS Valorant oynadım Valorant devam ediyorum stock fan yetmiyordu. Sonra işlemciyi değiştirdim zaten ana PC'de.

Yok götürmüyor ben aktif olarak CS Valorant oynadım Valorant devam ediyorum stock fan yetmiyordu. Sonra işlemciyi değiştirdim zaten ana PC'de.

İncelemelerde oldukça yeterli deniyordu öyle olmasa bile AMD Wraith hava soğutma alırım daha ucuza gelmesi açısından 3 4 ay sonra sıvı soğutmaya geçerim diyorum.

İncelemelerde oldukça yeterli deniyordu öyle olmasa bile AMD Wraith hava soğutma alırım daha ucuza gelmesi açısından 3 4 ay sonra sıvı soğutmaya geçerim diyorum.

1651045919674.png

Hocam bak 3060 Ti var. 500GB SSD var. PSU'yi biraz daha yükseltebiliriz. Sıvı soğutucu bende olan ortalama 12-14 derece düşürüyor çok iyi. Ana kart B550 oldukça iyi 5600X ile gayet rahat götürüyor. Bende ana kartta B450 Pro alacağım 5600X ile sana B550 koydum. RAM'lar 3600 MHz daha iyi tabii ki. Fakat sen sanırsam 25 k maksimum bütçe vardı. İdeal bence bu sistem.

Eki Görüntüle 1371518

Hocam bak 3060 Ti var. 500GB SSD var. PSU'yi biraz daha yükseltebiliriz. Sıvı soğutucu bende olan ortalama 12-14 derece düşürüyor çok iyi. Anakart B550 oldukça iyi 5600X ile gayet rahat götürüyor. Bende ana kartta B450 Pro alacağım 5600X ile sana B550 koydum. RAM'lar 3600 MHz daha iyi tabii ki. Fakat sen sanırsam 25 k maksimum bütçe vardı. İdeal bence bu sistem.

Hocam bu da 24 k çok pahalıya geliyor gibi geldi 240M soğutma OC yapmayacağımdan çok fazla geldi.

12400f'in stok fanıyla full yükte daha 70 dereceyi geçemedim. Eğer bir konuda bir iddianız var ise bunu kaynaklarla belirtmenizde fayda vardır. Ayrıca INNO3D, ASUS MINI'den daha serin çalışacağını düşünüyorum(mini için konuşuyorum).

Technopat Haberler

Geri
Yukarı