R5 5600 - RTX 3070 sistem PS5'le takas edilir mi?

Benim PC Max 25-26 eder bence belki biraz daha aşağı ikinci elden toplamak isteseniz. Dışarıda da temiz PS5 15-16 civarında falan yani. Bir de 2-3 sene sonra belki PS değer kazanmaz ama değer de kaybetmez ama 5000 serisi ekran kartlar çıkınca kimse 3070 istemeyebilir.

3070 kolay kolay eskimez hocam. Absürt bir fiyat olmadığı sürece almak isteyen olacaktır.

İleride iyi bir sistem alacağım demişsin, bunu sat üstüne koy çok daha iyi sistem alabilirsin, ha o olmazsa bence takasla.

İşe girdikten 1-2 sene sonra daha güncel bir sistem çekmek isteyebilirim atıyorum 70-80k değerinde tabii bu bana bağlı fakat eninde sonunda kasayı satmam gerekecek ben de değerini kaybetmeye başlamadan satmak istiyorum en azından PS5 ileride değer kaybetmeyebilir.

Satılan ilan yok, sondan ikisi monitörle beraber 30'a satıyor. Haklı çıkarmak için ilan atıyorsunuz fakat incelemiyorsunuz.

Hocam ben sahibinden tek tek parçalara bakarak hesapladım benim sistemim 23K ediyordu. Ben bu ilanların satabileceğini pek düşünmüyorum açıkçası.

Hocam PS5 ile takaslayın ayağınızı uzatıp rahatınıza bakın arada bir bakımla gayet iyi gider ileride bunu satıp iyi bir sistem alabilirsiniz.

Satılan ilan yok, sondan ikisi monitörle beraber 30'a satıyor. Haklı çıkarmak için ilan atıyorsunuz fakat incelemiyorsunuz.

Hocam PS5 ile takaslayın ayağınızı uzatıp rahatınıza bakın arada bir bakımla gayet iyi gider ileride bunu satıp iyi bir sistem alabilirsiniz.

Maddi olarak mantıklı bir takas diyorsunuz öyleyse geleceğe dönük bir bakıldığında da(birkaç sene en fazla)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı