R5 5600 - RTX 3070 sistem PS5'le takas edilir mi?

Ekran kartı: ASUS TUF RTX 3070.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
Soğutucu: ID-Cooling SE 214.
Anakart: MSI B450M Pro VDH Max.
RAM: G.Skill 3200 8x4.
SSD: Kingston 480 GB SSD.
SSD: PNY 1TB M.2 3500-3000
PSU: Thermaltake 650W.
Kasa: Zalman S4 Plus.
Arkadaşlar sizce bu sistem PS5 + 7-8k ile takas edildiğinde mantıklı mı sizce? Bilgisayar benim amacım da şu, ben sistemimin eskimeye başladığını düşünüyorum şu an elimde MacBook var yazılım işlerimi oradan görürüm rahat bir süre para biriktirene kadar PS5 ile idare edip daha sonrasında daha güncel sistem almak istiyorum. Yani mevcut kasamı PS5 ile takaslamak mantıklı mı sizce? Fikirlerinize ihtiyacım var.
kesinlikle hayır

İleride iyi bir sistem alacağım demişsin, bunu sat üstüne koy çok daha iyi sistem alabilirsin, ha o olmazsa bence takasla.

Neden kesinlikle hocam.

Herhangi bir sıkıntı görmedim PS5'te.

Herhangi bir sıkıntısı yoksa, aynı şekilde sizin bilgisayarınızda da sıkıntı yoksa PS5 veren kişinin 1-2K daha yukarı çıkması gerekebilir. İkinci el PS5 yaklaşık 20k, sizin bilgisayarınızın ikinci el değeri 30-45k arası.

Herhangi bir sıkıntısı yoksa, aynı şekilde sizin bilgisayarınızda da sıkıntı yoksa PS5 veren kişinin 1-2K daha yukarı çıkması gerekebilir. İkinci el PS5 yaklaşık 20k, sizin bilgisayarınızın ikinci el değeri 30-45k arası.

@sado01 neden disslike attınız hocam?

O sistemin sıfırı 40 k anca ediyor ne ikinci el 45 olacak? PS5 sıfır yaklaşık 25 bin TL.

O sistemin sıfırı 40 k anca ediyor ne ikinci el 45 olacak? PS5 sıfır yaklaşık 25 bin TL.

Sahibinden'e girip bakabilirsiniz. Ona bakılırsa bu sistemin aynısı 18k civarına satılıyor.

20k gibi bir fiyata ikinci el PS5 rahatlıkla alabilirsiniz.

@sado01 neden disslike attınız hocam?

Benim PC Max 25-26 eder bence belki biraz daha aşağı ikinci elden toplamak isteseniz. Dışarıda da temiz PS5 15-16 civarında falan yani. Bir de 2-3 sene sonra belki PS değer kazanmaz ama değer de kaybetmez ama 5000 serisi ekran kartlar çıkınca kimse 3070 istemeyebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı