Merhaba, ben bilgisayarı Sinerji'den almıştım ve oraya gönderdim fakat bunu biliyorum onlarda bütün parçaları çıkartıp teker teker yetkili servislerine göndermişler,
Burada sunu anlatmak istiyorum: Eğer ki aldınız yere gönderip onlar tarafından teknik servise giderse belki avantaj olur sonuçta onlar yüzlerce ürün gönderirler ve pek sıkıntı çıkmaz, eğer ürün hatalı ise yeni ürün gelir veya para iadesi.
İkinci olarak epey bir zaman gider çünkü siz aldınız yere kargo zamanı gidecek, sonra onlar belli günlerde kargo günleri vardır onlar da kargılayıp teknik servise gider, ürün en as 15 gün teknik servisinde bekler ama genellikle 10 gün içeresinde belli olur. Teknik servisinden sonra aldınız mağaza gelir akabinde de onlar da size gönderir. Ben böyle yaptım ve neredeyse 45 gün gitti maalesef. Keşke kendim gönderseydim teknik servise o kadar zaman gitmezdi. Fakat içimde şu endişede vardı, acaba iade oldu zaman ben tekrardan aldım mağaza ile irtibata geçeceğim sonuçta iadeleri onlar yapacak, yani tekrardan onlar la muhatap olacağım için böyle karar aldım.
Sizin dediklerinize gelince, parçaları yetkili servis gönderildi için onlar bozuk oldu anlarlar zaten ve hemen iade ürün veya aynısı ile değişim sallanır. Yani karar yetkili servis verir eğer sorun yoksa sorun yoktur diye size bildirim gelir. Ürün delişim/ para iade sizin elinizde , dilerseniz aynı ürün istersiniz dilerseniz para iade olur. Bana böyle oldu Hocam Muhtemelen testler yaparlar teknik servisleri sonuçta günde kaç tane deneme yapıyorlar.