R5 5600 RTX 3080 sistem nasıl?

4k da darboğaz yok ama 2k da denemedim hiç.

650w az 3080 için.
evet ama şimdilik yetiyor kasa ile beraber aldım uygunda geldi yapacak bir şey yoktu.

PSU bana az geldi. Anakart biraz daha yüksek olsa iyi olurdu. Artık M.2'ye geçmek lazım; HDD, SSD gibi şeylerle uğraşmamak lazım. İşlemci ile 4K ve 2K'da darboğaz yapabilir. Ekran kartından kısıp diğer parçalar yükseltilse daha iyi olurdu.

4K da darboğaz yok ama 2K da denemedim hiç.

Hayırlı olsun o zaman

Ramleri 2x16 yap 2k ve üstü çok ram kullanıyor diye biliyorum.

Herkes bomboş konuşmuş. 2k ve üstünde lol ve cs gibi oyunlarda 500 fps almak istemediğin koşulda darboğaz falan yapmaz. Ekran kartına slot olarak uygun bir PSU varsa 600w bile yeter.

B450 yerine B550 öneririm. Ve anakartın işlemciyi BIOS update öncesinde desteklememe ihtimali var. Bunu kesinlikle araştırmalısın. GIGABYTE anakartlarların bir kısmında Q-Flash+ var. İşlemci desteklenmese bile öncesinde BIOS update yapabiliyorsun. ASUS'ta karşılığı ne bilmiyorum.

16GB RAM her şeye yetecektir. Ama birkaç sene sonrası belirsiz.

Reis alabilirsen B550M Plus öneririm ASUS'un fakat bütçen yetmiyorsa B450M de gayet güzel sadece bir tık düşük kalmış onun dışı sistem iyi toplanmış.

Hocam kaça aldınız merak ettim şu an 3080 sistem hazır yok diye biliyorum 3-4 ay önce görmüştüm oda bitti.

Bende de aşaği yukarı aynî sistem var 3080 alma evet güzel kart vs. ama 10GB VRAM var şu anda bile bazen VRAM yetmiyor 2-3 yıla bayağı sıkıntı olacak. RX 6900 XT düşünebilirsin çoğu durumda 3080'den daha iyi FPS veriyor VRAM'i de daha fazla.

knk her şeyi mükemmel ramler ve anakart biraz daha yüksek olsa herhalde God Of Warda RTX Açarsın xjjsshdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…