120mm sıvı soğutma yerine kaliteli hava soğutucu alabilirsin. EASTER-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistem daha iyi tercih olabilir sadece SSD'yi özelleştir, hava soğutması var.Arkadaşlar böyle bir sistem alacağım sizce nasıl direk bu haliyle alayım mı?
(Sıvı soğutucuyu ben ekledim)
Eki Görüntüle 2355698
5600 için sıvı soğutucuya gerek yok.Arkadaşlar böyle bir sistem alacağım sizce nasıl direk bu haliyle alayım mı?
(Sıvı soğutucuyu ben ekledim)
Eki Görüntüle 2355698
Pahalı indirim takip etmeni öneririm 21-22K ya bile bulabilirisin bu sistemi sıvı sogutma. Yerine iyi bir kule tipi alırsan iyi olur ama bence ona da gerek yok haberin olsun.
5600 için sıvı soğutucuya gerek yok.
120mm sıvı soğutma yerine kaliteli hava soğutucu alabilirsin. EASTER-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistem daha iyi tercih olabilir sadece SSD'yi özelleştir, hava soğutması var.
Eki Görüntüle 2355734
Soğutucu kısmı böyle arkadaşlar fiyatı çok da aşmak istemiyorum hangisini seçmeliyim veya hiç mi seçmim. Şu anlık oyun ve yazılım kodlama için kullanacağım ileri doğru yayın içinde kullanacağım.
Seçme o zaman bir tane kule tipi soğutucu al kendin tak.Eki Görüntüle 2355734
Soğutucu kısmı böyle arkadaşlar fiyatı çok da aşmak istemiyorum hangisini seçmeliyim veya hiç mi seçmim. Şu anlık oyun ve yazılım kodlama için kullanacağım ileri doğru yayın içinde kullanacağım.
Ağır işlem yapacak insan 5600 mü alır. Her neyse 5600 için sıvı soğutma gereksiz masraf bir kule tipi yeterli olacaktır.5600'e sıvı çok da ağır işlem yapmadıkca soğutma gerekli değil aslında yani senin kararın
Ağır işlem yapacak insan 5600 mü alır? Her neyse 5600 için sıvı soğutma gereksiz masraf bir kule tipi yeterli olacaktır.
Ağır işlem yapacak insan 5600 mü alır? Her neyse 5600 için sıvı soğutma gereksiz masraf bir kule tipi yeterli olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.