R5-5600 RTX 4060'lı sistem alınır mı?

YILMAZG28

Hectopat
Arkadaşlar böyle bir sistem alacağım sizce nasıl direk bu haliyle alayım mı?
(Sıvı soğutucuyu ben ekledim)

1732034802634.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı indirim takip etmeni öneririm 21-22K ya bile bulabilirisin bu sistemi sıvı sogutma. Yerine iyi bir kule tipi alırsan iyi olur ama bence ona da gerek yok haberin olsun.

Pahalı indirim takip etmeni öneririm 21-22K ya bile bulabilirisin bu sistemi sıvı sogutma. Yerine iyi bir kule tipi alırsan iyi olur ama bence ona da gerek yok haberin olsun.

5600 için sıvı soğutucuya gerek yok.

120mm sıvı soğutma yerine kaliteli hava soğutucu alabilirsin. EASTER-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi bu sistem daha iyi tercih olabilir sadece SSD'yi özelleştir, hava soğutması var.

1732036846153.png

Soğutucu kısmı böyle arkadaşlar fiyatı çok da aşmak istemiyorum hangisini seçmeliyim veya hiç mi seçmim. Şu anlık oyun ve yazılım kodlama için kullanacağım ileri doğru yayın içinde kullanacağım.

Eki Görüntüle 2355734

Soğutucu kısmı böyle arkadaşlar fiyatı çok da aşmak istemiyorum hangisini seçmeliyim veya hiç mi seçmim. Şu anlık oyun ve yazılım kodlama için kullanacağım ileri doğru yayın içinde kullanacağım.

5600'e sıvı çok da ağır işlem yapmadıkca soğutma gerekli değil aslında yani senin kararın

Eki Görüntüle 2355734

Seçme o zaman bir tane kule tipi soğutucu al kendin tak.

Ağır işlem yapacak insan 5600 mü alır? Her neyse 5600 için sıvı soğutma gereksiz masraf bir kule tipi yeterli olacaktır.

Gereksiz masraf diyosunda kanka sıvı soğutucu daha ucuz aslında yoksa kalitesi açısından mı dedin.

Ağır işlem yapacak insan 5600 mü alır? Her neyse 5600 için sıvı soğutma gereksiz masraf bir kule tipi yeterli olacaktır.

Bir de 5600 kötü mü yani şu anlattıklarımı rahat yapabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı