R5 5600 RTX4060 vs i5 12400F RTX4060

Teşekkürler önerin için. Fakat bütçem kısıtlı ve beni 3 yıl boyunca en iyi şekilde götürebilecek bir sistem arıyorum. Attığınız sistem güzel fakat o işlemci bildiğim kadarıyla çok ısınan bir işlemci yani yanında soğutucu masrafı falan da olacak. Ve RTX 4060 RX 7600'ün ilerisinde bir GPU değil mi performans olarak?

PSU'yu değiştirirseniz sistem 24.400 TL oluyor. Kalan bütçe ile iyi bir kule soğutucu alabilirsiniz. Ayrıca, 7600 ile 4060 aynı performansta.

PSU'yu değiştirirseniz sistem 24.400 TL oluyor. Kalan bütçe ile iyi bir kule soğutucu alabilirsiniz. Ayrıca, 7600 ile 4060 aynı performansta.
hocam attığınız sistemde ram ve anakart nasıl sizce? Ramler yetersiz değil mi?

sanırım alacağım attığınız sistemi fakat Ram ve satış sonrası destek konusunda tereddütdeyim.

Hocam attığınız sistemde RAM ve anakart nasıl sizce? RAM'ler yetersiz değil mi?

Anakart fena değil, istediğiniz şekilde gen 4 SSD'yi de destekliyor. Ve 16 GB RAM neden yetersiz olsun ki?

Sanırım alacağım attığınız sistemi fakat RAM ve satış sonrası destek konusunda tereddütdeyim.

Gencer'den kendim alışveriş yaptım, ama hiç sıkıntı yaşamadığımdan satış sonrası desteğe başvurmadım. O yüzden o kısımda kendim bir şey diyemem, ama bu sistem burada oldukça sık önerilen bir sistem ve satış sonrası sıkıntı yaşatacak bir site olsa herhalde bununla ilgili bir şey denirdi diye düşünüyorum.

Anakart fena değil, istediğiniz şekilde gen 4 SSD'yi de destekliyor. Ve 16 GB RAM neden yetersiz olsun ki?

Gencer'den kendim alışveriş yaptım, ama hiç sıkıntı yaşamadığımdan satış sonrası desteğe başvurmadım. O yüzden o kısımda kendim bir şey diyemem, ama bu sistem burada oldukça sık önerilen bir sistem ve satış sonrası sıkıntı yaşatacak bir site olsa herhalde bununla ilgili bir şey denirdi diye düşünüyorum.

Tamam çok teşekkür ederim. Sanırım bu sistemi alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı