R5 5600 RTX5060 Ti sistem darboğaz yapıyor

Narvto

Centipat
Daha fazla  
İşlemcim Ryzen 5 5600.
Ekran kartı 5060 Ti 16 GB.

Sorunum şöyle FiveM oynuyorum ve işlemci bir tık daha önemli oluyor. Benim işlemcim o kadar da iyi olmadığı için 65 70 civarlarında bir kullanım oranı oluyor ama ekran kartı 15 20 civarında kullanıyor ve bu da FPS droplarına sorun oluyor. Bu sorunu çözmek için ekran kartının kullanımını 90 95'lere çıkartsam sorun düzelir mi sizce?

Bu sistemi nasıl aldınız hiç mi baskalarindan yardim almak akliniza gelmedi ve islemciyi degistirmedigin surece darboğaz devam eder

Kanka o işlemci o ekran kartını beslemez bu yüzden ekran kartı yüzde 20-40 arası felan kullanım çok normal. Bu arada istesende ekran kartının kullanımını arttıramazsin haberin olsun.
rdr 2 ready or not gibi oyunlar bir problem yaşamıyorum belli başlı oyunlar yaşıyorum

rdr 2 ready or not gibi oyunlar bir problem yaşamıyorum belli başlı oyunlar yaşıyorum
İşlemci based oyunlarda sıkıntı yaşarsın. Ayar yükseltip sanal çözünürlükle 2k vs yaparsan biraz daha rahatlarsın. Fpsin artmaz ama daha yüksek kalitede daha rahat oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…