R5 5600 RX 580 sistem alınır mı?

Emirhan 19

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. RX 580 ekran kartlı ve Ryzen 5 5600 işlemcili sistem alınır mı? RDR2, Last of Us, EA FC 24 tarzı oyunlar oynuyorum. Abartı FPS vermesine gerek yok. 80-100-150 arası iyidir benim için. Bu FPS'lere ulaşabilir miyim?

Fiyat? RX 580 2500-3000TL gibi bir değere sahip. Kötü demedim iyidir taş gibi oynatır dediğin oyunları hele ki 8GB olan modeli ise bir tık daha fazla FPS verir 2. el bir sistem diye tahmin ediyorum.

Arkadaşlar merhaba. RX 580 ekran kartlı ve Ryzen 5 5600 işlemcili sistem alınır mı? RDR2, Last of Us, EA FC 24 tarzı oyunlar oynuyorum. Abartı FPS vermesine gerek yok. 80-100-150 arası iyidir benim için. Bu FPS'lere ulaşabilir miyim?

Last of Us 2'de ortalama 45FPS RDR2'de ortalama 50FPS alıyor işkemci sistemde iyi ama ekran kartı olarak RX6600 gibi bir ekran kartı olsa daha iyi F/P bir sistem olabilir RX6600 R5 5600 RDR2'de ortalaam 90FPS alıyor.

RX580 şu enflasyonda tanıdığım en düşük ve sağlam ekran kartıdır. Alın gitsin her AAA'yı rahatlıkla açar oynarsın işlemcinde iyi zaten.

Fiyat? RX 580 2500-3000TL gibi bir değere sahip. Kötü demedim iyidir taş gibi oynatır dediğin oyunları hele ki 8 GB olan modeli ise bir tık daha fazla FPS verir 2. el bir sistem diye tahmin ediyorum.

PS 4 Slim takasta üzerine 6 bin vereceğim sizce yapmalı mıyım, PS 4 Slim'in sürümü yüksek olduğu için o malum işlem yapılamıyor ee oyunlarda pahalı olduğu için takas yapmayı düşünüyorum.

Abartılı olmasın dediğiniz FPS 150 FPS mi? 😀

Grafik ayarlarına göre değişmekle birlikte istediğiniz değerlere çıkmanız pek mümkün değil gibi.

Demek istediğim örneğin Valorant gibi bir FPS oyununda Max 150 FPS yeter RDR 2, Last of Us gibi oyunlarda da 60-80 FPS benim için yeterlidir demek istedim bunu anlamanızı beklerdim.

Son düzenleme:
Demek istediğim örneğin Valorant gibi bir FPS oyununda Max 150 FPS yeter RDR 2, Last of Us gibi oyunlarda da 60-80 FPS benim için yeterlidir demek istedim bunu anlamanızı beklerdim.
O zaman konu içeriğine Valorant'ı da yazın, spesifik olarak oynayacağınız oyunları tahmin etmem pek mümkün değil. Last of Us zaten o değerleri vermez, RDR2 de ayarlara göre değişir. Bir önceki yorumda bunu gayet açık belirttiğimi düşünüyordum. Kartın kaç GB olduğu söyleyemek ister misiniz, yoksa onu da bizim anlamamızı mı bekliyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı