Kasım_0
Centipat
- Katılım
- 5 Haziran 2025
- Mesajlar
- 2.107
- Çözümler
- 5
Bence Ronaldo yazsa ilgilendirir hocam.
Ronaldo yazsa işler değişirdi büyük ihtimalle.
Bence Ronaldo yazsa ilgilendirir hocam.
Ama adam senin mesajını görmemiş olabilir sen sitemli bir şekilde bir mesaj atmışsın. Yani kimsenin bir art niyeti yok ki herkes yardım etmeye çalışıyor.
İyi öyle kal bari.
@revanxx görmemişim şekerim. Ben yazdığımda senin cevap yoktu.
Keşke yazdıklarımdan bunu çıkarmasaydın. biraz zor ortam kurarsın bu kafadayken. dostum tanımadan birisine kime yazsan bunu sinirlenir yükselir birbirimizi kandırmayalım.
E iyi de en başta da sen adama yükselmişsin.
Üstteki yazmadan önce yükseltme yok dostum tanımadan birisine kime yazsan bunu sinirlenir yükselir birbirimizi kandırmayalım bunu yazdıktan sonra yükseldim neden yükseliyim durduk yere.
Kral sen 10. sınıfsın galiba MESEM'e mi gidiyorsun nerede çalışıyorsun okulda falan birileriyle konuşmayı denedin mi?
@revanxx Sen şimdi iyi bir görme ve okuduğunu anlama kabiliyetine sahip bir vatandaş olarak yazdıklarımızı bir oku bakalım atar yapmadan da bir karara var bakalım. Biz burada kaç kişi senin kötülüğünü mü yoksa iyiliğini mi istiyoruz?
Bana bu cümle yazılsaydı böyle bir konuda biraz kendimi de sorgulardım, ulan adam haklı olabilir mi acaba diyerek. Hani empati yapıyorsun ya buna da yap işte. Bak bakalım bunu ardında hüsn-ü zan mı yoksa sui zan mı var? Sui zan yapacak olsam konuna hiç yazmazdım zaten. Beni buranın ahalisi az çok bilir, ben öyle çok yazmam.
Gerçi tüm bunları "toxic arkadaşlık" yapan birine yazarak ben neyin peşindeyim bu da tartışmaya açık bir konu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.