R5 5600 RX 6600 sistem nasıdır?

Bütçe
35000tl
Hazır sistem alın. 35 bin liraya harika DDR5 sistemler var. Bu kasanın değeri 17-18 civarı.

Tek slot RAM ve pek de iyi olmayan SSD kullanılmış, eğer bu sistemi alırsanız soğutucuyla beraber bunları değiştirin.

Bu iki sistem arasından hangisini önerirsiniz? SSD RAM gibi değişiklikler yapacağım.

Bu iki sistem arasından hangisini önerirsiniz? SSD RAM gibi değişiklikler yapacağım.
Yanlış bilmiyorsam 7700xt indirimli sistemdi. Fiyatına göre güzel. Rtx 4070 gücünde bir kart. Eğer amd kartlarını kullanmak isterseniz seçilebilir. Geri kalan bütçe ile üzerinde devasa eklemeler yapabilirsiniz.

Yanlış bilmiyorsam 7700XT indirimli sistemdi. Fiyatına göre güzel. RTX 4070 gücünde bir kart. Eğer AMD kartlarını kullanmak isterseniz seçilebilir. Geri kalan bütçe ile üzerinde devasa eklemeler yapabilirsiniz.

Yanlış bilmiyorsam 7700XT indirimli sistemdi. Fiyatına göre güzel. RTX 4070 gücünde bir kart. Eğer AMD kartlarını kullanmak isterseniz seçilebilir. Geri kalan bütçe ile üzerinde devasa eklemeler yapabilirsiniz.

Evet normalde en ucuz olanı seçerdim hiç düşünmeden ama ileride yayın açmayı ve yüksek gereksinim oyunlar oynamayı planlıyorum bunları yaparken bana zorluk yaşatmasın istediğim için sordum 7700 ile 7800 sistem arasında 8K fark var bu kadar fark ile alınmaya değer mi sizce?

Evet normalde en ucuz olanı seçerdim hiç düşünmeden ama ileride yayın açmayı ve yüksek gereksinim oyunlar oynamayı planlıyorum bunları yaparken bana zorluk yaşatmasın istediğim için sordum 7700 ile 7800 sistem arasında 8K fark var bu kadar fark ile alınmaya değer mi sizce?
Oyunlarda aralarında 10 15fps kadar fark var. O bütçeye değer mi siz düşünün. 7700xt 2k oyunlarda sizi üzmez hakkını verir. 7800xt ise daha çok 2k/4k için kullanılan bir kart. Bütçeyi çok fazla dert etmezseniz 7700xt işinizi görür ama ileriye dönük bir yatırım yapmak isterseniz 7800xt de alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı