Çok teşekkür ederimDaha iyi bir PCI 4.0 anakart ve M2 SSD tercih edilebilir, gerisini sana önereceklerdir zaten.
Bütçem 16.000 TLArtics Freezer ekledin mi gayet güzel alınır. Bütçe tam buysa
Çok teşekkür ederim hocam. Sizler kadar bilgili değilim, değiştirmem gerekenleri söylediğiniz takdirde uygulayacağım.Anakart ve PSU değiştirmeni öneririm.
Anakart mATX yani Micro. Yani ufak. Tavsiyem ATX bir anakart.
Anakart:
Yakın bir fiyatı var.
Sistem aslında fena değil fakat günümüz Türkiye elektrik bağlantıları düşünüldüğünde Gold sertifikalı PSU öneririm.
Not: Bir önceki PSU'm Bronze sertifikalıydı ve ekran kartımı yakmıştı. Hemde coinlerin zirvede olduğu zamanlarda. Yani geçen sene kasım aylarındaO yüzden PSU'nun önemini anlaman için yaşadığım tecrübeyi yaşamanı istemem. Bulunduğun konuma göre sertifikalara bak ve buna göre bir PSU al derim ben.
Değiştirdim anakartı. Hocam ekran kartını indirimle aldım 7348 TL’ye.PSU hayli hayli yeterli olur. Sıvı soğutmaya gerek yok SE 214XT yeterli olur. Sadece B550 anakart alınması daha iyi olur.
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Ve ekran kartı burada daha ucuz ve daha iyi.
Asus RX 6600 XT Dual OC Edition DUAL-RX6600XT-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RX 6600 XT Dual OC Edition DUAL-RX6600XT-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RX 6600 XT Dual OC Edition DUAL-RX6600XT-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 8.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Maksimum 16.000 hocam.Bütçe nedir? Daha iyisi OEM olarak toplanabilir.
Teşekkür ederim, sizler kadar iyi bilmiyorum.XFX RX 6600 soğutma açısından sıkıntılı adam akıllı soğutma için fanların yüksek hızda çalısması gerekiyor diğer modellerle karşılaştırmaları vardır bakın bence.
Sadece ekran kartı mı mevcut elinizde. Diğerlerini aldınız mı hocam? Ona göre toplayalım gerisini.Çok teşekkür ederim
Bütçem 16.000 TL
Çok teşekkür ederim hocam. Sizler kadar bilgili değilim, değiştirmem gerekenleri söylediğiniz takdirde uygulayacağım.
Değiştirdim anakartı. Hocam ekran kartını indirimle aldım 7348 TL’ye.
Maksimum 16.000 hocam.
Teşekkür ederim, sizler kadar iyi bilmiyorum.
Sadece ekran kartını aldım hocam. 7348 TL'ye. Toplam bütçem 16.000.Sadece ekran kartı mı mevcut elinizde. Diğerlerini aldınız mı hocam? Ona göre toplayalım gerisini.