R5 5600 & RX 7600 sistemde darboğaz mı var?

sizinle herhangi bir sekilde iletisime gecme gibi bir durum oluyorsa size online olarak gostermek isterim

ama iste benchmarklarda oyle degil korkutuyor beni maalesef
YouTube' daki verilere fazla güvenemezsiniz bu hususta. Oyun online bir oyun. Güncellenen, sürümleri değişen bir oyun. Tek oyunculu, hikaye modlu oyun var mı bilgisayarınızda yüklü olan?

olay 2042 degil ki sadece Apex legendstada assasins creed unity gibi oyunlardasa bu sekilde…

assasinscreed unity apex legends bf 5 bf 2042
AC Unity eski bir oyun, Apex de online bir oyun. Red Dead Redemption 2 tarzı grafikleri ağır bir oyun var mı?

YouTube' daki verilere fazla güvenemezsiniz bu hususta. Oyun online bir oyun. Güncellenen, sürümleri değişen bir oyun. Tek oyunculu, hikaye modlu oyun var mı bilgisayarınızda yüklü olan?

AC Unity eski bir oyun, Apex de online bir oyun. Red Dead Redemption 2 tarzı grafikleri ağır bir oyun var mı?
yani gta 5 ve bf 42 gibi oyunlarda denedim rdr var ama maalesef yuklu degil

bf 42 de zaten %100 kullaniyor ama cpu da yuk biniyor yine

XMP ve ReSize Bar açtın mı? BF V'te ayarı varsa Direct X 12 olarak çalıştır.
directx 12 denemedim xmo ve resize tam olarak ne oldugunu bilmiyorum

bf 42 de zaten %100 kullaniyor ama cpu da yuk biniyor yine

directx 12 denemedim xmo ve resize tam olarak ne oldugunu bilmiyorum

Anakartının modeli ne? XMP belleklerin vadedilen hızına çıkmasına yarıyor. Re-Size Bar ise işlemcinin ekran kartı VRAM'ine 256 MB'lık parçalar hâlinde değil bir bütün hâlinde erişmesini sağlıyor.

Anakartının modeli ne? XMP belleklerin vadedilen hızına çıkmasına yarıyor. Re-Size Bar ise işlemcinin ekran kartı VRAM'ine 256 MB'lık parçalar hâlinde değil bir bütün hâlinde erişmesini sağlıyor.
yarin ben zaten bir bilgisayarciya goturerek bu sorunun ne oldugunu anlamaya calisicaz yani cunku cok anormal degerler ve omrunden bosuna gitmesini istemiyorum islemcimin

yarin ben zaten bir bilgisayarciya goturerek bu sorunun ne oldugunu anlamaya calisicaz yani cunku cok anormal degerler ve omrunden bosuna gitmesini istemiyorum islemcimin

Ömründen götürmüyor dediğim ayarlar. XMP açılmaması darboğazı arttırır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ömründen götürmüyor dediğim ayarlar. XMP açılmaması darboğazı arttırır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bende ramler zaten 3200mhz calisiyor ama diger ayar acikmi samp midir sam midir o ayar acikmi bilmiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı