R5 5600 sistem 20300 TL'ye değer mi?

Kendi fikrim kesinlikle iade etmenizi önermem. Hem gayet uygun ve iyi bir sistem kaliteli bileşenler ile hem de iade sürecinin zahmeti beklemesi ayrı problem. Üstelik siz iade edene kadar diğer ürünün stoğu kalmaya da bilir.

Masaüstü bilgisayarda kablosuz mouse pek bir işe yaramaz bence.
Biraz yanlış bir düşünce bu günümüzde çok çok iyi mouse klavye modelleri var kablosuz tarafında ki ben yıllardır her ekipmanımı kulaklık dahil kablosuz kullanırım. Ayrıyetten baktığımızda profesyonel fps oyuncularının hemen hemen hepsi kablosuza geçti.

Kendi fikrim kesinlikle iade etmenizi önermem. Hem gayet uygun ve iyi bir sistem kaliteli bileşenler ile hem de iade sürecinin zahmeti beklemesi ayrı problem. Üstelik siz iade edene kadar diğer ürünün stoku kalmaya dabilir.

Biraz yanlış bir düşünce bu günümüzde çok çok iyi mouse klavye modelleri var kablosuz tarafında ki ben yıllardır her ekipmanımı kulaklık dahil kablosuz kullanırım. Ayrıyeten baktığımızda profesyonel FPS oyuncularının hemen hemen hepsi kablosuza geçti.

Olabilir ben işin madi kısmına bakıyorum genelde ondan dedim.

Mouse işini sonra bakarız ya cok dert değil. Fikirleriniz için teşekkürler

evet testleri felan da izledim. warzone da 200 fps veriyor makina fhd 'de

bu da bana yeter diye düşünüyorum 20-30 fps için iade süreçleri ile uğraşmaya değmez bencede

kendim pc topluyordum ama ilk defa hazır sistem aldım. kazıklandım mı diye biraz tereddütte kalmıstım 2 gündür. teşekkürler herkese

bu sistem windows 11'i kaldırır mı bu arada arkadaşlar, desteklenen işlemcilerde göremedim 5500'ü

Son düzenleme:
Mouse işini sonra bakarız ya cok dert değil. Fikirleriniz için teşekkürler.

Evet testleri falan da izledim. Warzone da 200 FPS veriyor makine FHD'de.

Bu da bana yeter diye düşünüyorum 20-30 FPS için iade süreçleri ile uğraşmaya değmez bence de.

Kendim PC topluyordum ama ilk defa hazır sistem aldım. Kazıklandım mı diye biraz tereddütte kalmıstım 2 gündür. Teşekkürler herkese.

Bu sistem Windows 11'i kaldırır mı bu arada arkadaşlar, desteklenen işlemcilerde göremedim 5500'ü.

Rahat kaldırır ayrıca sistemde 5600 var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı