6700 XT ve R5 5600 sistem 26.280 TL'ye değer mi?

Bu paraya daha iyi işlemcilisi alınırdı muhtemelen de ekran kartını 4060 Ti alın diyenleri tam anlamadım. 16 GB versiyon için konuşuyorlarsa bilemem ama 8 GB versiyon 6700 XT'den daha güçsüz VRAM olayını söylemiyorum bile.

Benim de aklımda 4060 Ti almak vardı aynı fiyata denk geliyordu zaten ama 6700XT açık ara 4060 Ti'dan daha iyi ayrıca 12 GB VRAM'e sahip DLSS cart curt diyenler kaç oyunda DLSS var bir de DLSS görüntüyü bozuyor açılmaz.

4060 Ti alsaydın bence bende de 4060 var R5 5600.

8 GB VRAM'e sahip olduğu için almak istemedim Warzone Rust FiveM oynuyorum bu oyunlarda VRAM kullanımı 10'u geçiyor.

FSR 3 bence daha çok bozuyor DLSS denemedim ama FSR3 bozuyor o yüzden açmıyorum ben.
Videolar da ise fark edilmiyor gibi DLSS 3 yada 3.5 neyse.
DDR5 Güncel olduğu için iyi olurdu ve ileride AM5 Ekran kartı çıkınca takılabilirdi olsun alınmış artık.

Bu paraya daha iyi işlemcilisi alınırdı muhtemelen de ekran kartını 4060 Ti alın diyenleri tam anlamadım. 16 GB versiyon için konuşuyorlarsa bilemem ama 8 GB versiyon 6700 XT'den daha güçsüz VRAM olayını söylemiyorum bile.

6700XT 230W TDP'si olan (4060 Ti 160W), eski nesil, DLSS3'ten mahrum bir kart. Kimi oyuna göre 4060 Ti daha güçlü kimi oyuna göre 6700XT daha güçlü. 8 GB VRAM ise 1080p de yeterli zaten o kart 16 GB'ı doğru düzgün dolduramıyor bile

Benim de aklımda 4060 Ti almak vardı aynı fiyata denk geliyordu zaten ama 6700XT açık ara 4060 Ti'dan daha iyi ayrıca 12 GB VRAM'e sahip DLSS cart curt diyenler kaç oyunda DLSS var bir de DLSS görüntüyü bozuyor açılmaz.

8 GB VRAM'e sahip olduğu için almak istemedim Warzone Rust FiveM oynuyorum bu oyunlarda VRAM kullanımı 10'u geçiyor.
6700 xt alarak iyi etmişsiniz de işlemci falan biraz daha iyi olabilirdi. Yine de canınızı sıkmayın güzel sistem taş çatlasın 2 bin lira zarar etmişsinizdir. Hayırlısı olsun.

FSR 3 bence daha çok bozuyor DLSS denemedim ama FSR3 bozuyor o yüzden açmıyorum ben.
Videolar da ise fark edilmiyor gibi DLSS 3 ya da 3.5 neyse.
DDR5 güncel olduğu için iyi olurdu ve ileride AM5 ekran kartı çıkınca takılabilirdi olsun alınmış artık.

Ben burada FSR daha iyi demiyorum bu gibi teknolojilerin gereksiz olduğunu düşünüyorum çünkü görüntüyü anlaşılacak derecede bozuyor hem bunlarla uğraşcağıma ayarları kısarım.

6700 XT alarak iyi etmişsiniz de işlemci falan biraz daha iyi olabilirdi. Yine de canınızı sıkmayın güzel sistem taş çatlasın 2 bin lira zarar etmişsinizdir. Hayırlısı olsun.

Çok teşekkürler hocam.

2K'den fazlası var orada.
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...gaming-12gb-rx6750xt-oyun-bilgisayari-p-50974 daha güçlü GPU'su var, SSD MP600 Core XT yapılıp annakart B550HDV yapılırsa 23166TL yapar.

Dediğim gibi taksitle almam lazımdı bu sitelerde taksitle alınca vade farkı koyuyor yine aynı paraya denk geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı