R5 5600 sistem alınır mı?

Bütçe
20-25k
Monitör hariç. Bilgisayardan gerçekten pek anlamıyorum 3-4 günde ne öğrendiysem parçalar hakkında o :D
İstediğim şey aslında i5 12400F işlemci ve en az 3060 Ti ekran kartı olacak şekilde bir sistem almak bütçe olarak 18-19 çıkartabilirim eğer o fiyata sallıyorum 3060 değil 3070 alınıyorsa daha iyi olarak ona da eyvallah bilmiyorum çünkü alt taban özellik olarak dediklerimi düşün üstüne ne çıkarsa kardır gibi. Bütçe de Max 19 diyelim.

BLADE-3060Ti / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR kasayı XPG yapabilirsin.

Buna da bakabilirsin ULTIMA-DUAL3070 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Monitör hariç. Bilgisayardan gerçekten pek anlamıyorum 3-4 günde ne öğrendiysem parçalar hakkında o :D
İstediğim şey aslında i5 12400F işlemci ve en az 3060 Ti ekran kartı olacak şekilde bir sistem almak bütçe olarak 18-19 çıkartabilirim eğer o fiyata sallıyorum 3060 değil 3070 alınıyorsa daha iyi olarak ona da eyvallah bilmiyorum çünkü alt taban özellik olarak dediklerimi düşün üstüne ne çıkarsa kardır gibi. Bütçe de Max 19 diyelim.
Yukarda attım bide 19K bandında bu var ama özelleştirdiğim sistemdeki kart GDDR6X 3070 ile benzer performans veriyor

Bütçeniz 25k ise böyle bir ikili alabilirsiniz iyi olur. Sıfır olarak.

Sadece ekran kartı 19bin TL nasıl tüm sistem.

Yukarıda attım bir de 19k bandında bu var ama özelleştirdiğim sistemdeki kart GDDR6X 3070 ile benzer performans veriyor.

Hocam AMD tarafına hiçbir parçada girmek istemiyorum etrafımda çok pişman arkadaş var bende anlayan biri değilim bir antipatim var o yüzden 5600'lü sistemlerine falan bakmıyorum bütçeyi çok aşmaz diye düşündüğümden 12400F sistemlere yine bütçeyi aşmaması için 3060 Ti bakıp gerisini nasıl alacağımı öğrenmeye çalışıyorum anakarttır RAM'dir markalarını modellerini anlamıyorum açıkçası. Bana net olarak Max 19 bine kadar en az özellik şartları 12400F veya üstü ve 3060 Ti veya üstü hazır bir sistem lazım hadi olsun 20bin TL olsun limit ama hiçbir parçası AMD tarafında olmasın var mı elimizde böyle bir şey hocam :D

Sadece ekran kartı 19bin TL nasıl tüm sistem.

Hocam AMD tarafına hiçbir parçada girmek istemiyorum etrafımda çok pişman arkadaş var bende anlayan biri değilim bir antipatim var o yüzden 5600'lü sistemlerine falan bakmıyorum bütçeyi çok aşmaz diye düşündüğümden 12400F sistemlere yine bütçeyi aşmaması için 3060 Ti bakıp gerisini nasıl alacağımı öğrenmeye çalışıyorum anakarttır RAM'dir markalarını modellerini anlamıyorum açıkçası. Bana net olarak Max 19 bine kadar en az özellik şartları 12400F veya üstü ve 3060 Ti veya üstü hazır bir sistem lazım hadi olsun 20bin TL olsun limit ama hiçbir parçası AMD tarafında olmasın var mı elimizde böyle bir şey hocam :D
Dostum Ryzen işlemcide problem yok ki o nerden cıktı :D tamam anladık kart istemiyorsun.

Son düzenleme:
Dostum Ryzen işlemcide problem yok ki o nereden cıktı :D tamam anladık kart istemiyorsun.

Eminim problem yoktur ama ben alacağım bilgisayardan AMD tarafından bir şey istemiyorum çok mu şey istiyorum :D bana komple Intel taraflı 20 binlik çooook mantıklı bir kasa lazım ama bir türlü kendim toplayamıyorum vereceğim parayı da düşününce anlayan birilerinden yardım almam gerekiyor etrafımda yok burada belki yardımcı olacak biri bulunur diye yazdım ^^

Eminim problem yoktur ama ben alacağım bilgisayardan AMD tarafından bir şey istemiyorum çok mu şey istiyorum :D bana komple Intel taraflı 20 binlik çooook mantıklı bir kasa lazım ama bir türlü kendim toplayamıyorum vereceğim parayı da düşününce anlayan birilerinden yardım almam gerekiyor etrafımda yok burada belki yardımcı olacak biri bulunur diye yazdım ^^
20K bütçede 6800 varken başka sistemlere yönelmek ne kadar mantıklı olur bilemem.

Dostum yukarda 18K özelleştirdiğim 3060Tİ sistemi al o zaman. Yeterli fazla para harcama.

Bütçeniz 25k ise böyle bir ikili alabilirsiniz iyi olur. Sıfır olarak.

Hocam kasayı incelediğimde tüm kasa 19.600 TL iken sadece kasanın ekran kartı aynı sitede 17bin TL nasıl olabiliyor -.-

Dostlar bu sistem F/P mi? Yoksa daha iyisini bu fiyatlara bulabilmek mümkün müdür ekran kartını 2.el alsam falan bütçem monitor dahil 20-25 arası.
Güç kaynağı ve kasa sıkıntı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı