R5 5600 sistem alınır mı?

enes_sih

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hangisini almalıyım yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• incehesap1.png
    incehesap1.png
    88,2 KB · Görüntüleme: 78
  • incehsap 2.png
    incehsap 2.png
    89,7 KB · Görüntüleme: 80
Bak mesela örnek olması amacıyla aşağıya iki adet sistem paylaştım. Uygun mu değil mi bilmiyorum. Daha iyilerine illaki denk gelirsin. Tek tek araştırmak indirimleri kovalamak gerekiyor.

Bak mesela örnek olması amacıyla aşağıya iki adet sistem paylaştım. Uygun mu değil mi bilmiyorum. Daha iyilerine illaki denk gelirsin. Tek tek araştırmak indirimleri kovalamak gerekiyor.
reisim biraz araştırdımda 5060 karta iyi değil diyorlar sıkıntı çıkarıyor muş ne yapmalıyım

Bu paralara 7700 XT sistemler var, 4060 Ti dengi.

Evet VRAM olayı sıkıntı biraz 7700 XT daha mantıklı.
yukarıda arkadaşın attığı bu sistemi biraz yükseltsem 2 3 yıl işimi görür mü sence

yukarıda arkadaşın attığı bu sistemi biraz yükseltsem 2 3 yıl işimi görür mü sence

Arkadaşın attığı silverstone hem parça kalitesi olarak daha iyi hem de daha uygun. Bence bu fiyat bandında alınabilecek en iyi sistem bu. 4060 şu an 5060 varken benim düşünceme göre alınmaz. Aralarında pek fiyat farkı yokken en güncelini almak her zaman daha iyi. 8GB Vram olmasa daha iyi tabi ama çok bir problem yaratmıyor hala günümüzde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı