R5 5600 sistem ile RX6700 uyumlu mu?

Yanki251

Picopat
Daha fazla  
XFX Radeon RX 6700 speedster SWFT 309 10GB GDDR6 160bit AMD ekran kartı.

Bu ekran kartini alacagim. Sistemi aşağıya yaziyorum. Uyumlu mu? Bilen yardimci olursa sevinirim.

Sistem;

• Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakart.
  • Ryzen 5600 islemci.
  • GTX 960 ekran karti.
  • Everest range-7 PEAK-650W USB 3.0 MidT ATX kasa.
  • G.Skill Ripjaws (2x8) 16 GB 3600MHz CL18 RAM.

Ve sogutucu vb var, sistem bayağı rezaletti. 12 yil once almistim ustune hafif ekleye ekleye adam ettim sayilir. Biraz daha idare etsin diye bir ekran karti alacağım. RX 6700 uyumlu mudur kasama anakartıma uyar mı? Kasam destekler mi? Veya tavsiye var midir başka?

XFX Radeon RX 6700 speedster SWFT 309 10GB GDDR6 160bit AMD ekran kartı.

Bu ekran kartini alacagim. Sistemi aşağıya yaziyorum. Uyumlu mu? Bilen yardimci olursa sevinirim.

Sistem;

• Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX anakart.
  • Ryzen 5600 islemci.
  • GTX 960 ekran karti.
  • Everest range-7 PEAK-650W USB 3.0 MidT ATX kasa.
  • G.Skill Ripjaws (2x8) 16 GB 3600MHz CL18 RAM.

Ve sogutucu vb var, sistem bayağı rezaletti. 12 yil once almistim ustune hafif ekleye ekleye adam ettim sayilir. Biraz daha idare etsin diye bir ekran karti alacağım. RX 6700 uyumlu mudur kasama anakartıma uyar mı? Kasam destekler mi? Veya tavsiye var midir başka?

Uyumlu evet ama daha kaliteli PSU öneririm.

6700 XT daha iyi uyumlu olur, ama 6700 de uyumlu.

Bütçeniz nedir?
Psu piyasasini hic bilmiyorum bana kalsa 2-3k bandini asmak istemem ama o fiyata ne var ne yok hic bilgim yok

Bütçeniz nedir?

Bu sizce nasil idare eder mi kasama da uyar diye dusunuyorum ikisi de atx

PSU piyasasini hiç bilmiyorum bana kalsa 2-3K bandini asmak istemem ama o fiyata ne var ne yok hiç bilgim yok.

Bu sizce nasıl idare eder mi kasama da uyar diye dusunuyorum ikisi de ATX.

Mükemmel bir seçim; bende de FSP var ve gerçekten çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu PSU değişikliğiyle daha verimli ve stabil bir güç kaynağına sahip olursun.

Mükemmel bir seçim; bende de FSP var ve gerçekten çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu PSU değişikliğiyle daha verimli ve stabil bir güç kaynağına sahip olursun
Mükemmel bir seçim; bende de FSP var ve gerçekten çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu PSU değişikliğiyle daha verimli ve stabil bir güç kaynağına sahip olursun.

Psu piyasasini hic bilmiyorum bana kalsa 2-3k bandini asmak istemem ama o fiyata ne var ne yok hic bilgim yok

Bu sizce nasil idare eder mi kasama da uyar diye dusunuyorum ikisi de atx

Super bunu alabilirim o zaman kasama uyumlu mu bakabilir misiniz bi ben uyumlu gibi gordum ama

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı