R5 5600 sistem ile RX6700 uyumlu mu?

Super bunu alabilirim o zaman kasama uyumlu mu bakabilir misiniz bir ben uyumlu gibi gordum ama.

İkisi de ATX olduğu için güç kaynağını kasanın ilgili bölümüne kolayca yerleştirebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. Kaliteli bir PSU kullanmak, AMD ekran kartlarında görülen WattMan sorunlarının önüne geçmek için önemli bir faktör, bunu da belirtmek isterim.

İkisi de ATX olduğu için güç kaynağını kasanın ilgili bölümüne kolayca yerleştirebilirsin. Şimdiden hayırlı olsun. Kaliteli bir PSU kullanmak, AMD ekran kartlarında görülen WattMan sorunlarının önüne geçmek için önemli bir faktör, bunu da belirtmek isterim.
Tesekkurler hocam son olarak attigim linklerden hangisi daha makul sizce duz 6700 olan sifir urun kullanilmadi falan diyor ama bilemedim siz olsaniz hangisini alirdiniz

Ben olsam RX 6700XT'yi tercih ederdim, fakat her ihtimale karşı WattMan sorunları olup olmadığını sormanda fayda var. Ayrıca, herhangi bir problem çıkarsa iade alıp almadıklarını da öğren. Bir de FurMark testi yaptırıp, sonuçları sana göndermesini iste. Test sırasında sıcaklık değerlerini, FPS ve genel performansı gözlemlemesini de söyle, böylece ekran kartının stabil çalışıp çalışmadığını daha iyi anlayabilirsin. Eğer bu konularda net bir bilgi alabilirsen, daha bilinçli bir karar vermiş olursun. Parayı ağaçtan toplamıyoruz sonuçta, paranın boşa gitmesini istemeyiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı