R5 5600 sistem vs i5 11400F sistem

5600 e çekersem fiyat 435 tl eksiliyor. fan olarak bunu alıcağım.

İşimi görür mü?
5600X gereksiz olduğu için öyle dedim.Ama gerek yok diyor iseniz kalsın.Görüntü açısından bu daha iyi olur bence:

Son düzenleme:
5600X gereksiz olduğu için öyle dedim.Ama gere yok diyor iseniz kalsın.Görüntü açısından bu daha iyi olur bence:

Doğru söylüyorsunuz. 400tl farka bir fan daha alabilirim. dediğiniz fanın soğutma gücü daha iyiyse onu alayım ama ben alacağım siteye çoktan kayıt oldugum için uğraşmak istemiyorum.

Performans farkı olmaz. Daha şık bence 214 XT. Size kalmış karar

Performans farkı biraz var X129 ile 214-XT arasında. X129 SE-224-XT'ye yakın bir model. Hatta benziyorlar bayağı. CFM değerleri aynı SE-214-XT ile. Aynı büyüklükte aynı boruda bakır boruya sahipler ama X129 daha hızlı fanlara ve ekstra 1 fana sahip.

Performans farkı biraz var X129 ile 214-XT arasında. X129 SE-224-XT'ye yakın bir model. Hatta benziyorlar bayağı. CFM değerleri aynı SE-214-XT ile. Aynı büyüklükte aynı boruda bakır boruya sahipler ama X129 daha hızlı fanlara ve ekstra 1 fana sahip.

İkisi de yeterli derecede soğutacaktır. Tasarım için SE 214 XT'yi seçerdim

Arkadaşlar son sorulara yavaş yavaş geliyorum. 15.000 TL vereceğim için bayağı bir araştırma yaptım neredeyse izlemediğim video kalmadı. tek tereddüt ettiğim şey rtx3060 ın 12 gb olması idi. fakat 6600xt nin daha güçlü bir kart olduğunu söylüyorsunuz. umarım sıcaklık problemleri yaşamam ve beni 5 6 yıl götürür inşallah. yardımınız için teşekkür ederim aklıma soru gelirse sorarım.

İtopya hazır sistemleri hazırlayarak mı gönderiyor? yoksa biz mi kuruyoruz?

Arkadaşlar son sorulara yavaş yavaş geliyorum. 15.000 TL vereceğim için bayağı bir araştırma yaptım neredeyse izlemediğim video kalmadı. tek tereddüt ettiğim şey rtx3060 ın 12 gb olması idi. fakat 6600xt nin daha güçlü bir kart olduğunu söylüyorsunuz. umarım sıcaklık problemleri yaşamam ve beni 5 6 yıl götürür inşallah. yardımınız için teşekkür ederim aklıma soru gelirse sorarım.

İtopya hazır sistemleri hazırlayarak mı gönderiyor? yoksa biz mi kuruyoruz?
Ekran kartını ayrı gönderirler büyük ihtimalle. onun dışında her şey kurulu gelir. Windows dahil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı