Stok biterse ne yapmayı düşünüyorsunuz?Çarşamba günü bilgisayarı sipariş edeceğim. perşembe günü kargoya verilse cumartesi gelir herhalde. hafta sonuna denk getirmeye çalışıyorum perşembe günümü sipariş versem?
Stok biterse ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Eğer fiyata alternatifi olmadığı piyasa araştıran kişiler tarafından net bir şekilde biliniyorsa, sistemi almak için o kadar beklemenizi önermem.Umarım bitmez fakat o kadar hızlı alınan bir ürün değil. Biterse RTX3060 tarafına yönelebilirim.
İstesem şuan alırım fakat Sakarya ya gideceğim. Haliyle yol uzun. şimdi sipariş versem çarşamba günü gelir ama hangi saate? ben evde yokken gelirse ne olacak? adam gelip kasayı kurmaya çalışır eder bir şey olur soru sorması gerekir bilgilendirmesi gerekir. bizim evdekilerde ne bilgisayar anlar ne teknoloji. anlatabildim umarım.Eğer fiyata alternatifi olmadığı piyasa araştıran kişiler tarafından net bir şekilde biliniyorsa, sistemi almak için o kadar beklemenizi önermem.
Hocam bayram olduğunu da düşünün. Bayramda kargo şirketleri açık olur mu?İstesem şuan alırım fakat Sakarya ya gideceğim. Haliyle yol uzun. şimdi sipariş versem çarşamba günü gelir ama hangi saate? ben evde yokken gelirse ne olacak? adam gelip kasayı kurmaya çalışır eder bir şey olur soru sorması gerekir bilgilendirmesi gerekir. bizim evdekilerde ne bilgisayar anlar ne teknoloji. anlatabildim umarım.
Hocam bayram salı günü bittiği için çarşamba günü gelir dedim. dikkat ederseniz.Hocam bayram olduğunu da düşünün. Bayramda kargo şirketleri açık olur mu?
G242'yi 2400'e falan aldınız umarım.Hocam bayram salı günü bittiği için çarşamba günü gelir dedim. dikkat ederseniz.
Dün acıbadem mağazasına gidecektik fakat satılmıyor diye okumuştum. fakat satılıyormuş keşke gitseydik. bugün de kapalıymış. sağlık olsun.
Merhabalar. İyi bayramlar. Şuan kasayı aldım ve bu kasadan yazıyorum.
5600 yerine 5600X aldım 400 tl koymadı. İçinde 7 tane fan var extra kule tipi soğutucu almaya gerek yok diye düşünüyorum. Hazır kasayı almışken yanına da monitör alayım dedım ve MSI OPTIX G242 144 hz 1 ms monitör aldım. Şu ağna kadar yardım eden herkese çok teşekkür ederim.
3100 TL ye aldım.G242'yi 2400'e falan aldınız umarım.
Aşırı pahalı. Bence geçmiş olsun. 27 inch monitörler vardı o fiyatlara.3100 TL ye aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.