R5 5600 sistemde Red Dead Redemption 2 CPU kullanımı %100 oluyor

AlprAkks

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast 2x8Gb 3600 Mhz
Anakart
Gigabyte B450M S2H
Herkese merhaba.

Red Dead Redemption 2 oyununda CPU kullanımı %100'lere çıkıyor ve oyundaki FPS değerleri çok aşağılara düşüyor internette pek yararlı bir çözüm yolu bulamadım daha öncelerinde böyle bir sorun yoktu, gayet rahat oynuyordum.

Virüs taraması yapmayı denediniz mi?
Bilgisayara 2 gün önce format attım bios dahil her şeyi güncelledim yani virüs çok iyi saklanmışsa bilemiyorum

Tüm oyunlarda oluyormu bu olay, yoksa RDR2 odaklı mı?
Gta V’te de oluyor onda da darboğaz benzer bir durum mevcut MW3 oyununda da benzer bir durum yaşadım fakat MW3 sorununu çözdüm gibi duruyor

İşlemci 68 Ekran kartı 59 derecede çalışıyor şu an. Bilgisayar yaklaşık 2 saattir açık Rdr2de
Aklıma arka plan uygulamaları sömürüyor gibime geliyor. Ek olarak şu arkadaşın 3.mesajda dediğinide deneyebilirsin.

Aklıma arka plan uygulamaları sömürüyor gibime geliyor. Ek olarak şu arkadaşın 3.mesajda dediğinide deneyebilirsin.
Arkadaşın söylediğini uyguladım görev yöneticisinde işler iyi görünüyor biraz daha oyunu oynayıp gözlemleyeceğim umarım çözülmüştür sorun. Şimdiden teşekkürler

İşlemci kullanımı düşüyor ama oyundaki fps problemi hala çözülmüş değil

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı