R5 5600 sistemde sesler takılıyor

batu2631

Hectopat
Arkadaşlar bu sorunu önceden laptopumda yaşıyordum ama sadece televizyona HDMI ile yansıttığımda yarım saatte bir oluyordu. Vatan'dan şimdi yeni bir sistem aldım.
Sistem özellikleri;
Ryzen 5600.
RTX 4060 Ti.
Kioxia 1TB SSD.
Bu topladığım kasa 240Hz monitöre DisplayPort ile bağlı, sizce neden oluyor, çözümü var mı bunun?
Sorunun örneği.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu hata bende de hoparlorden ses alinca oluyor. Kulaklik kullaninca sıkıntı olmuyor. Bir de eski evimde topraklama hatti sikintiliydi, bilgisayarimda kacak varken cok cok daha fazla oluyordu. Yeni evde kacak yokken azaldi bayagi belki sizin de o yonden bir sikintiniz vardir kontrol edin derim.

Sorunu çözebildin mi dostum aynı problem bende de var.
Sorunu hangisinin çözdüğünü bilmiyorum.DDU programı ile sadece nvidiayı temizledim geforce experienceden tekrar kurdum.Daha sonra kasanın içini açıp ssdyi ve ramleri tak çıkar yaptım ve son olarak ise Display port kablosunu ekran kartındaki bi hemen yanındaki diğer display port girişine taktım aynı işlemi monitörde de yaptım display port 1 yerine 2 ye taktım şu an sorunum çözüldü hangisinin çözdüğünü bilmiyorum ama dostum.

Bu hata bende de hoparlorden ses alinca oluyor. Kulaklik kullaninca sıkıntı olmuyor. Bir de eski evimde topraklama hatti sikintiliydi, bilgisayarimda kacak varken cok cok daha fazla oluyordu. Yeni evde kacak yokken azaldi bayagi belki sizin de o yonden bir sikintiniz vardir kontrol edin derim.

Sorun çözülmemiş hala oluyor

Realtek ses sürücülerini güncellemeyi deneyin.

Anakartın MSI sitesinden realtrk yükledim ama başka nereden deneyebilitim link atsr misiniz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı