R5 5600 sisteme RAM önerisi

• Konuyu başlatan nowe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 2.039
Aynı işlemci ve anakart ikilisine sahibim. Ben RAM olarak bunu almıştım ama fiyatı yükselmiş azcık. Teknobiyotik'ten almıştım.

Bunun RGB olmayan modeli de alınabilir.

Son dönemde çakma donanım bileşenleri haberleri çıktıktan sonra n11, Hepsiburada vb. sitelerden donanım ile ilgili alışveriş yapmıyorum. Araştırdığınızda o sitelerde daha uygunu var ama dediğim gibi, çok fazla orjinal olmayan ürün var piyasada.

Ben sadece kullanıcıyım. Yani o kadar derin bilgilere sahip biri değilim. Burada yazılanları okuyarak da birseyler öğreniyorum. Ayrıca hepinize de verdiğiniz değerli bilgiler için de teşekkür ediyorum. İstediğim sistemle sorunsuz çalışan bütçe olarak da üzmeyen düşük cl değerine sahip ram almak. Şu an kullandığım da 3600mhz yine aynı değerler de olsun istedim hepsi bu.. şu ara kingston sahneleri dolaşıyor herkes bununla ilgili videolar koyuyorlar. Ramde de aynısını yaşamayalım!! Diye düşünmüyor değilim

@nowe Yetkili satıcısından alırsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Teknobiyotik de Kingston markasının yetkili satıcısıdır.

Elinizde 3600 Mhz RAM varsa aynısından alabilirsiniz aslında. Sizin elinizde hangi model mevcut?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı