Arkadaşlar selam.
Ekran kartım 16 GB'lık versiyon geri kalan her şey benim sistemimle aynı hemen hemen.
Bana bir sıvı soğutucu tavsiyesi verebilir misiniz? Daha önce hiç sıvı soğutucu monte etmedim YouTube gibi yerlerde monte videosu olan bir soğutucu olursa çok sevinirim.
Sistem
Arkadaşlar selam.
Ekran kartım 16 GB'lık versiyon geri kalan her şey benim sistemimle aynı hemen hemen.
Bana bir sıvı soğutucu tavsiyesi verebilir misiniz? Daha önce hiç sıvı soğutucu monte etmedim YouTube gibi yerlerde monte videosu olan bir soğutucu olursa çok sevinirim.
Sistem
Yayın render OC yapamyacaksa sıvı soğutamaya gerek yok.
Nerden bu tanıya vardın? Zaten stok soğutucu yeterli gelmez. Hava soğutma veya sıvı soğurma fikride arkadaşa kalmış. Anlık olarakta hava soğutucular neredeyse sıvı soğutma parasında olduğu için bunu önerdim. Element uydurmayalım.Yayın render OC yapamyacaksa sıvı soğutamaya gerek yok.
Aynı işlemci mesh kasa ile Forza 5 de 82 dereceyi görüyor en azından kule soğutucu gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.