R5 5600 sisteme sıvı soğutma önerisi

• Konuyu başlatan reis95
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 825

reis95

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.

Ekran kartım 16 GB'lık versiyon geri kalan her şey benim sistemimle aynı hemen hemen.

Bana bir sıvı soğutucu tavsiyesi verebilir misiniz? Daha önce hiç sıvı soğutucu monte etmedim YouTube gibi yerlerde monte videosu olan bir soğutucu olursa çok sevinirim.

Sistem

Arkadaşlar selam.

Ekran kartım 16 GB'lık versiyon geri kalan her şey benim sistemimle aynı hemen hemen.

Bana bir sıvı soğutucu tavsiyesi verebilir misiniz? Daha önce hiç sıvı soğutucu monte etmedim YouTube gibi yerlerde monte videosu olan bir soğutucu olursa çok sevinirim.

Sistem

Render yayın OC yapacak mısınız?

Arkadaşlar selam.

Sistem

Sıvı soğutmayı tercih mi ediyorsunuz yoksa ihtiyacınız olduğunu düşündüğünüz için mi?

Yayın render OC yapamyacaksa sıvı soğutamaya gerek yok.
Nerden bu tanıya vardın? Zaten stok soğutucu yeterli gelmez. Hava soğutma veya sıvı soğurma fikride arkadaşa kalmış. Anlık olarakta hava soğutucular neredeyse sıvı soğutma parasında olduğu için bunu önerdim. Element uydurmayalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı