R5 5600 sistemin undervolt değerleri iyi mi?

O zaman kule tipi SE224XTS alayım.
Reset tuşu olmaması eksiklik yaratır mı sizce.
Ve bitfenix in fanları da Molex mi?
ARGB olduğuna göre molex değil tabiki de. Kule tipi olarak onu önermem. Dark freezer x125 önerebilirim. Reset atan bir insan değilim kapatırsam kapatırım. Yeniden başlatmam gerekir alt f4 yeniden başlat yaparım :D

ARGB olduğuna göre Molex değil tabii ki de. Kule tipi olarak onu önermem. Dark Freezer X125 önerebilirim. Reset atan bir insan değilim kapatırsam kapatırım. Yeniden başlatmam gerekir alt F4 yeniden başlat yaparım :D

Bende reset atma konusunda öyle düşünüyorum.
Dark'ın fanları çok ses yapıyormuş.
Ve çok öneriliyor SE224XTS neden önermiyorsunuz peki?

Bende reset atma konusunda öyle düşünüyorum.
Dark'ın fanları çok ses yapıyormuş.
Ve çok öneriliyor SE224XTS neden önermiyorsunuz peki?
4 boru tek fan 150mm uzunlık :D Ve zamanında se 214 xt kullandım yükte dark freezer x125 ile 5 derece farka giriyordu. 65 alıyorsam se 214 xt ile 70-72 alıyordum.

ARGB olduğuna göre Molex değil tabii ki de. Kule tipi olarak onu önermem. Dark Freezer X125 önerebilirim. Reset atan bir insan değilim kapatırsam kapatırım. Yeniden başlatmam gerekir alt F4 yeniden başlat yaparım :D

Ve anakartım Gigabyte B550M DS2h rev1.3 ben o ARGB fanları takabilecek miyim takabileceksem hepsini takabilecek miyim anakartımda var mı o kadar fan yeri.

Ve anakartım Gigabyte B550M DS2h rev1.3 ben o ARGB fanları takabilecek miyim takabileceksem hepsini takabilecek miyim anakartımda var mı o kadar fan yeri.
Kasanın kontrolcüsü mevcut. Anakartınıza takmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı