R5 5600 stok fanın üzerine soğutucu takılabilir mi?

Caganu

Hectopat
Daha fazla  
Bilgim yok, bundan dolayı sormak istedim. R5 5600 almayı planlıyorum. Yanında soğutucu da almak istiyorum. İşlemci stok fansız ve kutusuz daha ucuza geliyor. Stok fanlı alırsam soğutucuyu takabilir miyim bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?

Stok fanı üzerine takılı olarak gelmiyor hocam onu da ayrıyeten anakarta takıyorsunuz. Herhangi bir sıkıntı olmaz stok soğutucuyu takmazsınız. Onun yerine alacağınız soğutucuyu takarsınız.

Stok fanı üzerine takılı olarak gelmiyor hocam onu da ayrıyeten anakarta takıyorsunuz. Herhangi bir sıkıntı olmaz stok soğutucuyu takmazsınız. Onun yerine alacağınız soğutucuyu takarsınız.
Hocam kutusuz alınca fan gelmiyor diye biliyorum.(Daha ucuza geliceği için aklımda o şekilde almak var)

Evet kutusuz alırsanız fan gelmez. Daha ucuza almış olursunuz. Soğutucu olarak da AM 4 soket uyumlu herhangi bir soğutucu alarak kullanabilirsiniz.

İki fan üst üste monte edilmez hocam. Kutulu aldığınızda stok soğutucu içerisinden çıkar fakat işlemciden ayrıdır. Yani kutulu da alsanız işlemcinin üzerine sadece bir tane soğutucu takabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı