- Makaleler
- 21
BIOS'dan da yapılıyor zaten oradan yap yazılımla yapma.
BIOS'u kurcalayacağım da neye bakmam lazım? MSI Afterburner'daki gibi işsizlerin her frekans için ayrı ayrı gerilim denemesi gibi saatlerce değer denemem gerekecek mi?BIOS'dan da yapılıyor zaten oradan yap yazılımla yapma.
O zaman bütün corelara aynı anda undervolt yapan Intel gibi bir şey yok mudur? Niye bu kadar zorlaştırıyorlar ki işi? Bir değer yapmak çok mu zor!?Evet araştırdım biraz A520 de yok sanırım.
Linux kullanacağım işime yaramaz. Winzort'u sadece UV denemek için kurmuştum. Vazgeçtim artık. @Emir M. ve @FalconPolat'a teşekkürler.Ryzen Master indirip oradan bak Curve Optimizer'a.
Böyle bir toolcuk buldum hocam Arch dokümantasyonundaLinux kullanacağım işime yaramaz. Winzort'u sadece UV denemek için kurmuştum. Vazgeçtim artık. @Emir M. ve @FalconPolat'a teşekkürler.
Akşam derlerim. Işimi görürse kullanırım.Böyle bir toolcuk buldum hocam Arch dokümantasyonunda
![]()
GitHub - kevinlekiller/amdctl: Set P-State voltages and clock speeds on recent AMD CPUs on Linux.
Set P-State voltages and clock speeds on recent AMD CPUs on Linux. - kevinlekiller/amdctlgithub.com
Gram oynamıyor. Gram oynamıyor 78 Watt'ın altında düşmüyor.Böyle bir toolcuk buldum hocam Arch dokümantasyonunda
![]()
GitHub - kevinlekiller/amdctl: Set P-State voltages and clock speeds on recent AMD CPUs on Linux.
Set P-State voltages and clock speeds on recent AMD CPUs on Linux. - kevinlekiller/amdctlgithub.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.