R5 5600 undervolt nasıl yapılır?

emrhateu

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da dediğim gibi çektiğim ısı problemlerinden ötürü undervolt yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz? Anakartım Gigabyte A520 m k v2.

Başlıkta da dediğim gibi çektiğim ısı problemlerinden ötürü undervolt yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz? Anakartım Gigabyte A520 m k v2.

Stok soğutucu var sanırım.

O anakart ile frekans ve voltaj kısmına müdahale edebiliyor musunuz?

Değiştirebiliyorum BIOS'ta ki tüm ayarları BIOS F1 de olduğu içiN galiba ilk sürümlerde geNelde açık olur. Bana undervolt ayarlarını nasıl yapıcagımı ve değerleri söylerseniz yapabilirim.

Değiştirebiliyorum BIOS'ta ki tüm ayarları BIOS F1 de olduğu içiN galiba ilk sürümlerde geNelde açık olur. Bana undervolt ayarlarını nasıl yapacağımı ve değerleri söylerseniz yapabilirim.

4.2 GHz işlemci frekansı verin, CPU voltajını 1.10v yapın, sıcaklık istediğiniz oranda düşerse, aynı voltaj ile 4.4 GHz'e kadar çıkabilirsiniz.

4.2 GHz işlemci frekansı verin, voltajı 1.10v yapın, sıcaklık istediğiniz oranda düşerse, aynı voltaj ile 4.4 GHz'e kadar çıkabilirsiniz.

Rica etsem yardımcı olur musunuz nereye yazacağım tam olarak bunları hangi kısma görüntü falan atabilirseniz çok sevinirim.

Rica etsem yardımcı olur musunuz nereye yazacağım tam olarak bunları hangi kısma görüntü falan atabilirseniz çok sevinirim.

Ben görüntü atamam, sizin anakartınızdan bende yok, siz BIOS'a girip görüntü atın, yardımcı olmaya çalışayım.

Ben görüntü atamam, sizin anakartınızdan bende yok, siz BIOS'a girip görüntü atın, yardımcı olmaya çalışayım.

Birazdan hemen atacağım teşekkürler.

Ne yapmam lazim bu ekranda.

En üst secenekte Precision Boost OverDrive yazıyor gözükmemiş.

@Marix

Manual overclocking ekranina mi girmem gerekiyor.

Dosya Ekleri

• 20240603_175423.jpg
    20240603_175423.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı