Başlıkta da dediğim gibi çektiğim ısı problemlerinden ötürü undervolt yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz? Anakartım Gigabyte A520 m k v2.
Değiştirebiliyorum BIOS'ta ki tüm ayarları BIOS F1 de olduğu içiN galiba ilk sürümlerde geNelde açık olur. Bana undervolt ayarlarını nasıl yapacağımı ve değerleri söylerseniz yapabilirim.
4.2 GHz işlemci frekansı verin, voltajı 1.10v yapın, sıcaklık istediğiniz oranda düşerse, aynı voltaj ile 4.4 GHz'e kadar çıkabilirsiniz.
Rica etsem yardımcı olur musunuz nereye yazacağım tam olarak bunları hangi kısma görüntü falan atabilirseniz çok sevinirim.
Ben görüntü atamam, sizin anakartınızdan bende yok, siz BIOS'a girip görüntü atın, yardımcı olmaya çalışayım.
Ben görüntü atamam, sizin anakartınızdan bende yok, siz BIOS'a girip görüntü atın, yardımcı olmaya çalışayım.
Tweaker kısmına girin, Advanced CPU settings ayarı varsa oraya girip görüntüsünü atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.