XessSup
Hectopat
- Makaleler
- 1
Şu an açamıyorum süre şeysi var. Ondan sonra açacağım şimdilik neden alınmaz?
Çöp çünkü. Game Booster sıvı soğutma yerine hava soğutma tercih ederim.
Şu an açamıyorum süre şeysi var. Ondan sonra açacağım şimdilik neden alınmaz?
DeepCool LE500 bakabilirsiniz 2k civarıydı en son. Yine de bi araştırmak lazım ama güzel duruyor.Gamebooster almanıza gerek yok hocam. Yeni konu açın beni etiketleyin. Oradan yardımcı oluruz.
Hocam bence yükseltme için sıvı soğutma alması daha uygun olur. Parası varsa Corsair H100 çok iyi olur çünkü AM5 desteği de var.DeepCool LE500 bakabilirsiniz 2k civarıydı en son. Yine de bi araştırmak lazım ama güzel duruyor.
Hava olarak SE 214 XT/224 XT çok öneriliyor. AK/AG 400 veya 620 de tercih edilebilir.
Hocam bence yükseltme için sıvı soğutma alması daha uygun olur. Parası varsa Corsair H100 çok iyi olur çünkü AM5 desteği de var.
Genel olarak yeni soğutucuların çoğu hem AM4 hem AM5 destekliyor hocam. Attıklarımın hepsi destekliyor sanırım.Hocam bence yükseltme için sıvı soğutma alması daha uygun olur. Parası varsa Corsair H100 çok iyi olur çünkü AM5 desteği de var.
Hocam paranız var ise Corsair h100 alın. Ama yoksa Deepcool LE520 alın. Darlamak istememenizi çok iyi anlıyorum hocam. Babanıza maddi olarak yük olmak istemiyorsunuz ve bu aslında güzel bir şey.Hocam. Maalesef babamı inandırabilsem en kalitelisinden alır. Darlamakta istemiyorum adamı ama ihtiyacım var yani sıvı soğutmaya.
Aşırı pahalı olmadıkça keyfi değil bir ihtiyaç hocam. Direkt olarak performansı ve sistem ömrünü etkiliyor. Yine de siz bilirsiniz. Bahsettiğim yöntemi de deneyebilirsiniz.Hocam. Maalesef babamı inandırabilsem en kalitelisinden alır. Darlamakta istemiyorum adamı ama ihtiyacım var yani sıvı soğutmaya.
Hocam paranız var ise Corsair H100 alın. Ama yoksa DeepCool LE520 alın. Darlamak istememenizi çok iyi anlıyorum hocam. Babanıza maddi olarak yük olmak istemiyorsunuz ve bu aslında güzel bir şey.
İkna etmek için taktik verebilir misiniz![]()
Hocam zaten LE520 2000 civarı. Babanıza işlemci bunun lazım olduğunu yoksa ömrünün kısalıp çok ısınacağını söyleyin. Anlayışlı birisi ise zaten kabul eder.İkna etmek için taktik verebilir misiniz![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.