R5 5600 ve GTX 1650 Super TUF uyumlu çalışır mı?

AyberKondu

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller;
TUF GTX 1650 Super.
Ryzen 5 5500.
Ballistix 8x2 3000 MHz RAM.
650W güç kaynağı.
BIOSTAR B450M-H anakart.
Uyumlu çalışırlar mı hocam.
Hem FPS hem de hikayeli oyunlar oynayan bir insanım, işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yaşamam değil mi hocam?

Darboğaz çok az bir şekilde işlemciye olur fark edilmeyecek derecede. İlerleyen zamanlarda ekran kartı değiştirmeni öneririm.

İşlemci gayet güçlü onunla RTX 4060 bile beslersin sıkıntısız
RTX 4060 biraz fazla kaçar hocam, bir süre sonra darboğaz yaşamaya başlar.

O işlemciyle RTX 3070'e kadar sorunsuz gidersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz çok az bir şekilde işlemciye olur fark edilmeyecek derecede. İlerleyen zamanlarda ekran kartı değiştirmeni öneririm.

4060 biraz fazla kaçar hocam bir süre sonra darboğaz yaşamaya başlar.

O işlemciyle 3070'e kadar sorunsuz gidersiniz.

Bende sistem hazır hocam aslında fakat geçen gün işlemcinin bir PIN'i kırıldı, bu nedenle yeni hir işlemci alacağım, işlemci almışken RAM takviyesi de yapayım dedim. Kırılan işlemcim de Ryzen 5 3600'dü.

İşlemciniz yeterli, ekran kartınız biraz yaşlı kalıyor. Muhtemelen kartınız 4GB VRAMe sahip. Yükseltmeyi düşünebilirsiniz. Arc 750 veya 3060 12GB modellerini önerebilirim. RX 6650 XT gibi kartlar da aklınızda bulunsun.

İşlemciniz yeterli, ekran kartınız biraz yaşlı kalıyor. Muhtemelen kartınız 4 GB VRAM'e sahip. Yükseltmeyi düşünebilirsiniz. Arc 750 veya 3060 12 GB modellerini önerebilirim. RX 6650 XT gibi kartlar da aklınızda bulunsun.

Hocam işlemci kırıldı fakat anakarta bir zararı olmuş mudur?

Çünkü çıkartırken yamulmuştu biraz zorlayıp yerine oturtmaya çalıştım olayın sıcağıyla.

Çünkü çıkartırken yamulmuştu biraz zorlayıp yerine oturtmaya çalıştım olayın sıcağıyla.

Şu an sorunsuz kullanıyor iseniz bir şey olmamıştır eğer ki kırılan pin anakarta sıkışsaydı veya takılı kalsaydı ya bu işlemciyede aynısı olurdu ya da sokete tam oturmazdı.

Bence bir şey olmamıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı