Bilmediğiniz bir konuda halen şansınızı zorluyorsunuz. Plastik anakart diye bir şey yok. Ayrıca kim söylüyor DDR3 anakarların kalitesiz olduğunu? Genelleme yapmayın plastik anakart diye bir şey yoktur. Yanlış bilgi vermeyin.
Dostum sen ya okuduğunu anlayamıyorsun yada anlamak istemiyorsun. Bana RAM slotu plastik olmayan bir anakart gösterirmisin? Hangi DDR3 anakartın RAM soketi yanmış? 1.6V geçen soket yanar mı? DDR2 RAM soketleri yanardı yansa.
Dostum sen ya okuduğunu anlayamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Bana RAM slotu plastik olmayan bir anakart gösterir misin? Hangi DDR3 anakartın RAM soketi yanmış? 1.6v geçen soket yanar mı? DDR2 RAM soketleri yanardı yansa.
Dostum sen ya okuduğunu anlayamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun. Bana RAM slotu plastik olmayan bir anakart gösterir misin? Hangi DDR3 anakartın RAM soketi yanmış? 1.6v geçen soket yanar mı? DDR2 RAM soketleri yanardı yansa.
O zaman haksız olduğmu kabul edip özür diliyorum.
Plasitkten kastım kalitesiz olduğuydu ve yanma gibi sorunları olduğunu duymuştum DDR2 de oluyormuş bunlar.
BIOSTAR A320 anakartın yanma gibi bir sorunu olabileceğini söylemişti çok eskiden bir forum üyesi anakartın RAM slotunun sarı olmasına bakarak.
Dedikleriniz doğrultusunda araştırdım tekrar böyle bir durumun olmadığını gördüm.
O zaman haksız olduğmu kabul edip özür diliyorum.
Plasitkten kastım kalitesiz olduğuydu ve yanma gibi sorunları olduğunu duymuştum DDR2 de oluyormuş bunlar.
BIOSTAR A320 anakartın yanma gibi bir sorunu olabileceğini söylemişti çok eskiden bir forum üyesi anakartın RAM slotunun sarı olmasına bakarak dedikleriniz doğrultusunda araştırdım tekrar böyle bir durumun olmadığını gördüm.