R5 5600 ve RTX 3070 sistem 18999TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar Gençer Gaming de bir sistem var başlıktaki özellikler 18999TL alınır mı? Ya da günümüz fiyatlarında 20 25k arasına ne daha mantıklı olur?

Link:VELİUS / RYZEN 5 5600 / RTX 3070 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3600 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI

20-25k arasına bu daha mantıklı olacaktır.

Sırf ekran kartı ve işlemciye bakarak sistemleri yorumlamanı önermem. Evet sırf ikisine bakılırsa gayet uygun ama anakart çöpoğlu çöp, SSD çöp, RAM kalitesiz bir marka, kasa kalitesi kötü, PSU el bombası gibi. Böyle bir sistem alacağıma babalar gibi 6650XT veya 3060'lı bir sistem al ama parçaları kaliteli olsun.

Sırf ekran kartı ve işlemciye bakarak sistemleri yorumlamanı önermem. Evet sırf ikisine bakılırsa gayet uygun ama anakart çöpoğlu çöp, SSD çöp, RAM kalitesiz bir marka, kasa kalitesi kötü, PSU el bombası gibi. Böyle bir sistem alacağıma babalar gibi 6650XT veya 3060'lı bir sistem al ama parçaları kaliteli olsun.

Kasa kalitesi iyidir hocam aldım kullanıyorum tek şartı PSU olmadan alın daha kaliteli bir PSU seçin 6 tane fan taktım içine buzdolabı gibi çalışıyor.

Kasa kalitesi iyidir hocam aldım kullanıyorum tek şartı PSU olmadan alın daha kaliteli bir PSU seçin 6 tane fan taktım içine buzdolabı gibi çalışıyor.

Peki üstteki arkadaşın attığı maxima nasıl o anakarta kötü diyorlardı ama.Çok bilgim yok o konularda

Peki üstteki arkadaşın attığı maxima nasıl o anakarta kötü diyorlardı ama. Çok bilgim yok o konularda.

Şöyle söyleyeyim anakartın sadece adı B550 SSD desteği falan gen 3 yani bunu alacağına B450 al aynı şey onun yerine Gigabyte ASUS tercih edin.

Peki üstteki arkadaşın attığı maxima nasıl o anakarta kötü diyorlardı ama. Çok bilgim yok o konularda.

1687944890284.png

Yani anlatmaya gerek yok bunu alacağına B450 al aynı işi görür aynı şeyin laciverti bu.

Ama senin atığın sistemi 2 sebepten tavsiye etmem ekran kartının 8 GB olması ve güç kaynağı kalitesiz güç kaynağını değiştirip alabilirsin ama ben 3070 8 GB VRAM yüzünden tavsiye etmiyorum onun yerine 6700XT veyata 6800 alabilirsin.

Peki toplama alsam yine 24 bin filan olur mu başka anakartla filan?

Vallahi bu devirde toplama sistem pek mantıklı değil ne yazık ki hazır sistemler daha uyguna geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı