RTX 3070 ve R5 5600 sistem alınır mı?

Normalde Trendyol'dan sistem almam ama iyi gibi, siz ne diyosunuz?
Bunlar yanılmıyorsam Atom bilişim denilen sahtekar dolandırıcı 1 firma var onların altından cıkıyor dragos, izoly , turbox gibi markalar onun elinin altınmda satılıyor.

İnsanları dolandırırken hhiç vicdan azabı çekmiyorlar.

Ya bir şey soracağım benim PC hakkında bilgim var sistemler hakkında falan merak ettiğim sistemin fiyatı fena değil bence çok iyi yani 3070 ve 5600 çok iyi bir fiyat neden alınmaz dediniz bu sistemin ömrü ne kadardır?
Not: Beni zaten konularda gören görmüştür PC hakkında öneriler yapıyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum böyle saçma sapan gülücük atmazsanız sevinirim anlamsızca.

@738893 RTX 3000 serisi eski seri, daha güncel olan 4000 serisini öneriyoruz. 4000 serisi watt başına performans konusunda çok daha verimli kartlar. Ki öyle bir fiyat avantajı da yok, çöp ürünlerle doldurulmuş bir kasa. Dragos markasından donanım alınmaz.

Adamların koyduğu görsel bile yanlış, R5 5600 yazmışlar ama görselde Intel işlemci fanı var.

Ya bir şey soracağım benim PC hakkında bilgim var sistemler hakkında falan merak ettiğim sistemin fiyatı fena değil bence çok iyi yani 3070 ve 5600 çok iyi bir fiyat neden alınmaz dediniz bu sistemin ömrü ne kadardır?
Not: Beni zaten konularda gören görmüştür PC hakkında öneriler yapıyorum ve yardımcı olmaya çalışıyorum böyle saçma sapan gülücük atmazsanız sevinirim anlamsızca.
Dragos kasalar kalitesiz ve dandik oluyor. Ayrıca içindeki parçaların kalitesi belli değil. İçerikleri yazmıyor. Bu kasaları bilmeyen kişilere satıyorlar sonuçta hepsi burada veya trendyol üzerinden alıyorsun güvenilir bir his oluşturuyor insanın içinde ancak durum böyle. Ve 3070 + r5 5600 için bu fiyat ucuz değil normal bir fiyat. Aynı fiyata RTX 4060 Tİ + r5 5600 alabiliyorsun hem de daha kaliteli parçalara sahip olan bir sistemde. RTX 4060 Tİ daha performanslı ve uzun ömürlü bir kart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı