R5 5600'a kule tipi fan önerisi

İtxomotime

Hectopat
RAM
16,0GB Dual-Channel DDR4 Ramlerin hızı her yerde farklı Görev yöneticisinde 2666 CPU-Z de 3200mhz
Ekran kartı
Radeon RX 6700 XT
Anakart
Asus prime B550M-K
İşlemci
ryzen 5 5600 3.50ghz
Az önce Cinebench testi yaparken 94 dereceyi gördüm hemen kapadım. En yakın zamanda fan almam lazım. Kasam TUF Gaming GT301. İçine rahat sığacak kaliteli kule tipi fan önerir misiniz?

Bütçe konusunda bir sıkıntım yok.

Kasanız uyumlu ise öneririm.
Fiyat güzelmiş. Kendi kullandığınız sogutucuyu mu önerdiniz? Eğer öyleyse sıcaklık değerlerinizi yazar mısınız merak ettim. Sistemimiz aynı

Fiyat güzelmiş. Kendi kullandığınız sogutucuyu mu önerdiniz? Eğer öyleyse sıcaklık değerlerinizi yazar mısınız merak ettim. Sistemimiz aynı.

Kendi kullandığım soğutucu MSI Frozr l modeli fakat piyasada maalesef yok olsa onu önerirdim. Çok memnunum. Fakat TDP olarak yakın oldukları için eş değer sayılabilir hatta radyatör büyüklüğü ve fan sayısı fazla olduğu için bu MSI'dan daha iyi soğutur %100

Kendi kullandığım soğutucu MSI Frozr L modeli fakat piyasada maalesef yok olsa onu önerirdim. Çok memnunum. Fakat TDP olarak yakın oldukları için eş değer sayılabilir hatta radyatör büyüklüğü ve fan sayısı fazla olduğu için bu MSI'dan daha iyi soğutur %100

İyiymiş yorumlarını da okudum Gaming gendeki 85'ten 52'ye düşürdü sıcaklıgı falan yazmışlar. Galiba bunu alacağım sağ olasın.

Dediğim gibi kasanıza uyumuna bakın ilk önce. Şimdiden hayırli olsun.

Reis konuyu çözüldü olarak işaretledim ama bir ufak daha yardıma ihtiyacım var. Benim kasa soğutucu yüksekliğini 160mm e kadar destekliyormuş. Senin linkini attıgın 155mm. 5mm ile kurtarıyor ama bir sıkıntı yapar mı acaba ne diyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı