Hangi kule tipini aldınız?
Hocam Deep cool gammaxx 200t aldım Hepsiburada'dan yorumları iyiydi sessiz dediler.
Hangi kule tipini aldınız?
Hocam bunu araştırıyordum yardımcı olursanız sevinirim işlemcim aynı bende ikisi arasında kaldım. Siz ne yaptınız acaba CPB kapatmakmı yoksa undervoltmu daha iyi bazıları 4.0 veya 4.2 GHz sabitleyip voltajı 1.10-1.2 arası yapıp sıcaklık 60ı geçmiyor diyor acaba yalanmı kule tipi aldım stoktan daha beter çıktı CPB kapattım şimdilik sizce undervolt işlemi risklimi zarar verir miyim ekran açılmadı diyenler var yoksa böyle CPB kapalı takılmak mı iyi risk almaya degermi.
Hocam Deep cool Gammaxx 200t aldım Hepsiburada'dan yorumları iyiydi sessiz dediler.
Hocam eğer bir şey bulursanız bana da söylerseniz sevinirim. Ben -0.15000 undervolt yaptım sadece bir videoya uyarak. Ama 70i geçti mi benim içim gidiyor kıyamıyorum. O yüzden CPB açmak mantıklı fakat CPB kapatıp çok iyi bir undervolt ayarı tutturabilsek aynı dereceleri alacağız.
100TL daha eklenip Ryzen serisine çok önerilen bir soğutma modeli alabilirdiniz.
Hocam eğer bir şey bulursanız bana da söylerseniz sevinirim. Ben -0.15000 undervolt yaptım sadece bir videoya uyarak. Ama 70i geçti mi benim içim gidiyor kıyamıyorum. O yüzden CPB açmak mantıklı fakat CPB kapatıp çok iyi bir undervolt ayarı tutturabilsek aynı dereceleri alacağız.
100TL daha eklenip Ryzen serisine çok önerilen bir soğutma modeli alabilirdiniz.
Hocam vallahi bende araştırıyorum ama CPB kapalı daha stabil çalışıyor açık oldu mu fazla ısınıyor 80e dayanıyordu insanı tedirgin ediyor tabii güzel degerlerde undervolt 10 numara olur ama çok ugraştırıcı riski çok en azından benm gibi acemi için yabancı sitelerde 4.4 - 4.6 ya hatta 4.8 sabitleyip 1.2 voltaj verenler var ya da 4.2 1.10 voltaj adam yazmış sıcaklık 55-60 geçmiyor ben pek anlamadıgım için bu işlere girmek istemedim o yuzden şimdilik CPB kapalı takılıyorum B450 anakartta birisi video yapsa adamakıllı ayarlarda denerdik herkes bir şey diyor senin şu an sıcaklık ne durumda? Sogutucu konusunda haklısın yanlış ettik oda şans işi termal macun kalitesi sürmesi dört dörtlük sogutucu zor piyasada yorumları hoşuma gitti aldım 400 TL boşa gitti en azından stok kadar sesli degil böyle avutuyorum kendimi. Senin dedigin sogutucu hangisiydi? Genelde ARGB sevmiyorum o yuzden onlara bakmadım hiç.
Hocam ben bir tane video atayım size bende atacağım videodaki gibi kullanıyorum. Zaten bende cahilim. Ayrıca bu undervoltu yapmadan önce PUBG'de 80derece görürken şimdi 75 görüyor. En azından 75'ten sonrasını önermeyenler var. Ama boştada 50 derece çalışıyor çok ya.
Hocam ben bir tane video atayım size bende atacağım videodaki gibi kullanıyorum. Zaten bende cahilim. Ayrıca bu undervoltu yapmadan önce PUBG'de 80derece görürken şimdi 75 görüyor. En azından 75'ten sonrasını önermeyenler var. Ama boştada 50 derece çalışıyor çok ya.
Nereye yetmiyor işlemciyi ben kullanıyorum? Gayet de stok soğutucuyla yeterli.5600 ile stok soğutucu yetmez.
Nereye yetmiyor işlemciyi ben kullanıyorum? Gayet de stok soğutucuyla yeterli.
Hiç bir şey ayarlamadım her şey stok ayarlarda gayet yeterli. Dediğim gibi ben kullanıyorum gördüğüm en yüksek sıcaklık stres testinde 76 derece.UV veya CPB ayarlanmadığı sürece yeterli değil.
Hiçbir şey ayarlamadım her şey stok ayarlarda gayet yeterli. Dediğim gibi ben kullanıyorum gördüğüm en yüksek sıcaklık stres testinde 76 derece.
Onlar da doğru söylüyordur çıkıyordur da o başka bir şeyden bence. Ya da yaz sıcağında denemişler ben daha yaz sıcağında deneme fırsatım olmadı. Ama en çok kendi gördüğüme inanıyorum ben kullanırken yüksek sıcaklıklar yoktu stok fan için gayet iyi değerlerde seyrediyor.Çoğu kişide 90a bile çıktığı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.