R5 5600G 3060 Ti sisteme yükseltme önerisi

Yeni bir model olduğu için mi öneriyorsunuz? Çünkü şu anki ekran kartımı almadan once FPS farklarına baktığımda 3060 Ti daha başarılı.

4000 serisinde DLSS3.0 ve FG teknolojileri var, yani 3060 Ti ekran kartının 2katı performans alırsın, (HİKAYELİ OYUNLARDA)

Yeni bir model olduğu için mi öneriyorsunuz? Çünkü şu anki ekran kartımı almadan once FPS farklarına baktığımda 3060 Ti daha başarılı.

Teknoloji farkı ile daha uzun yıllar götürme şansı olduğu için önerdim. Sisteminiz şu an stabil aslında dediğim gibi uğraştırmadan tek yapabileceğiniz ekran kartı değişimi. Bütçe vs. belirtmediğiniz için de net öneriler gelmez. Ben tek parça değişecek olsam şu sisteme koyarım 4070 darboğaz marboğaz kullanırım vallahi acımam.

Hocam dediğimi anlamadın mı? Adamın elinde şuan biraz para var. Bir de sistemi var. Bu sistemi satınca ekstra para gelecek. 2 parayı birleştirince yeni sistem alabilecek.
Ya sen DDR5 sisteme geçmenin öyle 3-5 TL ile olacak bir şey mi sanıyorsun, ben DDR4 bir sistemden DDR5 geçtim, eski bilgisayarımı satıp üstüne para koydum yinede, sırf kasama neredeyse 50k harcadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı